Antena Căutare

Vremea 14 august. Se anunță temperaturi extrem de ridicate și un disconfort termic accentuat

Vremea pe 14 august 2018 se anunta una extrem de calda. ANM avertizeazp că indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge local pragul critic de 80 de unitati, astfel disconfortul termin va fi unu accentuat.

Vremea pe 14 august 2018 se anunță una extrem de caldă. ANM avertizează că indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge local pragul critic de 80 de unități, astfel disconfortul termin va fi unu accentuat.

Vremea în țară

Marţi, 14 august, vremea se va menține în general frumoasă, dar călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a zilei mai ales în zona de munte și doar pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vest și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime se vor situa între 12 și 22 de grade, ușor mai scăzute, spre 9...10 grade, în depresiuni. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge local pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic în Câmpia de Vest și, posibil, izolat, în regiunile estice.

Vremea în București

În Bucureşti, vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 32...33 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade.

Temperaturi la munte

Brașov

32 °C

Precipitații 0%

Însorit

Sinaia

29° C

Precipitaţii 0%

Însorit

Predeal

27° C

Precipitaţii 0%

Însorit

Temperaturi la mare

Mamaia

32 ° C

Precipitații 0%

Parțial însorit

Costinești

31°C

Precipitaţii 0%

Parţial însorit

Vama veche

31° C

Precipitaţii 0%

Parţial însorit

Anunț de ULTIMĂ ORĂ! Este COD GALBEN de ceață într-un județ din țară. Vizibilitatea este extrem de redusă... PROGNOZA METEO. Ce se va întâmpla cu vremea în următoarele două săptămâni. Avertismentul meteorologilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x