Antena Căutare

Vremea 14 mai 2019. Cât de cald va fi și unde plouă torențial

Vremea 14 mai 2019. Potrivit meteorologilor temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada a anului, insa cu orele pranzului creste instabilitatea atmosferica in majoritatea regiunilor.

Vremea 14 mai 2019. Potrivit meteorologilor temperaturile vor fi normale pentru această perioadă a anului, însă cu orele prânzului crește instabilitatea atmosferică în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 14 mai 2019, anunță instabilitate atmosferică, începând cu orele prânzului, în regiunile vestice și sud-vestice, la deal și la munte apoi pe arii mai restrânse și la cote mai reduse. Pe seară sunt așteptate ploi și în zonele centrale ale României. Vor fi înnorări trecătoare, instabilitate atmosferică și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare la munte, în sudul și centrul țării. Temperaturile maxime se vor încardea între 17 - 23 grade Celsius, iar cele minime vor ajunge la până la 8 - 12 grade Celsius.

Vremea în București

Cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei în Capitală, iar vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorilor de 23 - 24 grade Celsius. Pe timpul nopții vremea va fi instabilă, iar temperaturile scad cu câteva grede.

Vremea la munte

Temperaturile maxime, în medie, în prima săptămână vor fi de 11...13 grade, iar în cea de-a doua, de 13...15 grade. Media temperaturilor nocturne, în prima jumătate a intervalului, se va situa în jurul a 5 grade, iar a doua parte, în ușoară creștere, va fi de 6...7 grade. Vor fi averse în fiecare zi, pe arii mai extinse și mai însemnate cantitativ în intervalul 14 – 18 mai.

ANM, prognoza meteo 13 - 26 mai 2019. Vremea se schimbă radical în următoarea perioadă... După tornadă, România va fi lovită de un ciclon. ANM anunță ploi și furtuni violente în aproape toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x