Antena Căutare

Vremea 14 septembrie 2019. Vin ploile și scad temperaturile

Vremea se răcește și apar precipitații în unele regiuni. Prognoza meteo pentru București 14 septembrie.

Vremea se răcește și apar precipitații în unele regiuni. Prognoza meteo pentru București 14 septembrie.

Vremea sâmbătă, 14 septembrie, va prezenta precipitații în Carpații Orientali, în nordul Moldovei și cu totul izolat în munții Apuseni, tot în aceste zone urmând să se răcească ușor comparativ cu ziua precedentă, conform prognozelor Vremea.ro. Lucrurile stau total diferit în sudul și vestul țării unde cerul rămâne variabil spre mai mult senin, iar temperaturile se vor situa considerabil peste media climatologică aferentă celei de-a două decade a lunii septembrie. Vântul va sufla cu putere în Moldova, Bărăgan, Dobrogea, sudul Crisanei, nordul Banatului și al Transilvaniei și slab până la moderat în restul țării.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 21 și 26 de grade în Transilvania și Maramureș, 24-29 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului), 27-32 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, 23-28 de grade în jumătatea sudică a Moldovei și 18-23 de grade Celsius în cea nordică.

Vremea în București 14 septembrie. Temperaturile maxime vor ajunge în jurul valorii de 29 de grade Celsius. Cerul va fi parțial senin și vântul bate din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minimele nopții vor fi de 14 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vântul bate din zona de est-nord-est a teritoriului României, alături de rafale de 18 km/ h.

Citește și: Vremea 16 septembrie - 14 octombrie. ANM anunță schimbări majore

Meteo 13, 14, 15 septembrie 2019. Vremea se schimbă brusc în România... Ultimul weekend cu vreme de vară! De săptămâna viitoare temperaturile scad și cu zece grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x