Căutare Live

Vremea 16 august 2019. Prognoza meteo București. Vremea în România

Vremea 16 august 2019. Prognoza meteo București pentru vineri anunță temperaturi în scădere. Vremea în România va fi instabilă, iar meterologii ANM (Adminsitrația Națională de Meteorologie) au emis deja cod instabilitate atmosferică temporar accentuată și ploi

vremea 16 augist 2019

Vremea 16 august 2019. Prognoza meteo București pentru vineri anunță temperaturi în scădere. Vremea în România va fi instabilă, iar meterologii ANM (Adminsitrația Națională de Meteorologie) au emis deja cod instabilitate atmosferică temporar accentuată și ploi

Vremea din 16 august 2019 aduce temperaturi în scădere, instabilitate și ploi în România. Buletinul meteo al INMH indică o informare meteorologică ce vizează manifestări de instabilitate atmosferică.

Vremea în România pentru 16 august anunță intervale cu instabilitate atmosferică la munte, și local în sudul și centrul țării, unde se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

De asemenea, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15... 20 l/mp și izolat 35 l/mp.

Vremea București, 16 august 2019

Prognoza meteo pentru București aduce un cer parțial noros în Capitală. Vineri, temperaturi mai scad cu patru grade față de ziua de joi. Valorile termice pe timpul zilei vor atinge maxime de 27°C, iar temperaturile minime din dimpul nopții vor coborî până la 17°C. Vântul va sufla cu 12 km/h dinspre NE, iar rafalele vor atinge 33 km/h. Sâmbătă și duminică, temperaturile mai cresc cu un grad, respectiv patru grade C.

Prognoza meteo la munte, 16 august 2019

Vremea la munte va fi instabilă. Temperaturile maxime și miime se vor încadra între 19°C și 10°C. Vântul va 1 km/h dinspre N. Va ploua, iar cantitatea de precipitații va fi de <1 L/m². Sâmbătă și duminică temperaturile mai cresc, însă meteorologii prognozează averse și furtuni cu fulgere.

Citește și:

Vremea 19 - 25 august 2019. Meteo: schimbări bruște de temperatură

O ploaie cu gheaţă a făcut prăpăd în două localități din județul Argeş... Prognoza meteo 16 august. Ploi torențiale și temperaturi scăzute...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri