Antena Căutare

Vremea 16 iulie. Prognoza meteo anunță furtuni! Când scăpăm, cu adevărat, de ploi

Vremea din 16 iulie se anunță extrem de instabilă. Prognoza meteo aduce un nou val de furtuni la munte. Când scăpăm de ploi.

Vremea 16 iulie. Prognoza meteo anunță furtuni! Când scăpăm, cu adevărat, de ploi Galerie
prognoza meteo 16 iulie

Vremea din 16 iulie se anunță extremd e instabilă. Prognoza meteo aduce un nou val de furtuni la munte. Când scăpăm de ploi.

Citește și vremea pentru săptămâna viitoare 16 - 22 iulie, pe regiuni

Vremea va fi în general instabilă în cea mai mare parte a teritoriului. În regiunile nord-vestice, nordice, centrale și de nord-est, precum și în zonele montane, îndeosebi în cursul zilei, iar seara și noaptea, izolat în sud-est și vest-sud-vestul țării, vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și condiții de grindină. În nord și centru, dar și în zona Carpaților Orientali și Meridionali, cantitățile de apă vor fi mai însemnate - pe arii restrânse vor depăși 20 l/mp și punctiform 30...35 l/mp.Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade, iar cele minime, în general, între 11 și 20 de grade.

Vremea din 16 iulie la București

Potrivit vremea ido, cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și la începutul nopții, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 16...17 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Șansele de precipitații sunt minime atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Prognoza meteo pentru 16 iulie la munte

Prognoza meteo la munte aduce un nou val de furtuni cu fulgere în fomare în perioada de după-amiază. Temperaturile maxime ating 23°C, iar cele minime 13°C. Cantitatea de precipitații va atinge 1 l/m², vântul suflă moderat, va ploua intens atât pe timpil zilei cât și pe timpul nopții.

Prognza meteo la munte anunță că ploile vor persista săptămâna viitoare. La București, ploile vor continua pe arii restrânse, pe parcursul nopții, doar joi și duminică.

Ce se întâmplă cu vremea! Meteorologii aduc cele mai proaste vești pentru weekend... Prognoza meteo săptămâna viitoare. Ce se va intampla, de fapt, cu vremea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x