Antena Căutare

Vremea 16 octombrie. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate. Când se schimbă vremea

Vremea din 16 octombrie va fi frumoasă în toată România. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate. Câte grade sunt în termometre.

Vremea 16 octombrie. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate. Când se schimbă vremea
vremea 16 octombrie

Vremea din 16 octombrie va fi frumoasă în toată România. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate. Câte grade sunt în termometre.

Marți caldura se va menține în toată țara, pe fondul unui cer mai mult senin. Vântul va suflă moderat pe litoral și în Deltă Dunării și mai mult slab în restul regiunilor. Potrivit prognozelor Vremea.ro, temperaturile maxime vor fi aproape identice cu cele înregistrate în ziua precedentă și se vor încadra în general între 20 și 25 de grade la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra pe litoral și în Deltă Dunării, iar cele mai ridicate în sudul Banatului.

Vremea București 16 octombrie 2018

Vremea în București anunță cer în mare parte senin, cu temperaturi ce se încadrează între 23°C și 10°C. Vântul suflă slab, iar șansele de precipitații sunt minime. Vremea la București se va menține deosebit de frumoasă toată săptămâna, cu temperaturi de peste 20 de grade Celsius. Vremea se schimbă radical săptămâba viitoare.

Prognoza meteo 16 octombrie la munte și la mare

Vremea la munte se menține deosebit de frumoasă la mijlocul lunii septembrie. Cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla variabil dinspre SSE. Șansele de precipitații sunt inexistente, iar temperaturile maxime și minime se încadrează între 22°C și 5°C. Vremea la mare aduce temperaturi între 20°C și 14°C, iar vântul bate moderat cu între 15 şi 25 km/h.

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pe 7 zile în România. Vezi aici cum va fi vremea de luni până duminică.

Vremea în București 16 octombrie 2018. Cate grade sunt marți în Capitală... Meteorologii au anunțat: Vom avea parte de o zi cu vreme ANORMALĂ. Vezi ce temperaturi se vor înregistra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x