Antena Căutare

Vremea 16 septembrie. Temperaturile rămân ridicate în cea mai mare parte a țării

Potrivit meteorologilor temperaturile diurne rămân ridicate pentru această pentrioadă, în majoritatea regiunilor. Află cum va fi vremea în București astăzi.

Potrivit meteorologilor temperaturile diurne rămân ridicate pentru această pentrioadă, în majoritatea regiunilor. Află cum va fi vremea în București astăzi.

Acest început de săptămână vine cu vreme călduroasă și precipita începând de marți. Vântul va reprezenta o problemă de la mojlocul săptămânii.

Vremea 16 sepmtembrie. Luni temperaturile vor fi ridicate în cea mai mare parte a țării. În partea de nordul extrem vor exista unele înnorări temporare, iar cu totul izolat va ploua slab spre seară.
Vântul va sufla slab până la moderat în majoritatea zonelor, cel mult moderat la munte.
Prognoza meteo anunță că temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 21 și 26 de grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 23-28 de grade în Banat și Crișana, 26-31 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 24-29 de grade în Moldova.

Vremea în București. Prognoza meteo pentru luni anunță temperaturile care depășesc pragul normal pentru intervalul în care ne aflăm. Astfel, mercurul din termometre, va indica valoarea minimă de 13 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 30 grade. Sunt așteptate înnorări temporare pe seară și posibile averse.

Citește și. Vremea 16 septembrie - 14 octombrie. ANM anunță schimbări majore

Vremea săptămâna 16.09.2019 – 23.09.2019

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în jumătatea nordică a teritoriului, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în nordul țării și în general deficitar în regiunile extracarpatice, mai ales în zonele sudvestice. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Sursa foto: hepta.ro

Vremea 16 septembrie - 14 octombrie. ANM anunță schimbări majore... Vreme schimbătoare în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo până pe 29 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x