Vremea 17 mai 2019. Prognoza meteo cu vreme însorită la București și la munte

 

Vremea 17 mai 2019. Vremea în București va fi însorită și nu sunt anunțate ploi. Prognoza meteo la munte indică temperaturi mai ridicate, dar ceață pe timpul nopții. Unde plouă în România, vineri 17 mai 2019

Sfârșitul de săptămană aduce din nou o vreme instabilă în majoritatea regiunilor tării, ca urmare a influenței unei vaste arii depresionare centrate în zonă bazinului Mării Negre. Vom avea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice, în jumătatea estică a teritoriului, lar local în Moldova, estul Transilvaniei și în Muntenia cantitătile de apă vor fi mai însemnate (20-30 de mm). Cu toate acestea, prognoza meteo indică valori mai ridicate decât normalul perioadei, iar meteorologii anunță un er tropical ce se îndreaptă dinspre zona Peninsulei Anatolia. Buletinul meteo anunță, așadar, valori termice de 28-29 de grade Celsius în Câmpia de Vest și în sudul Olteniei și al Munteniei. 

Vremea 17 mai 2019. Vremea România

Prognoza meteo a zilei de vineri indică o vreme ușor instabilă în toată țara, pe spații relativ extinse urmând să cadă averse de ploaie ce vor fi însoțite răzleț și de fenomene electrice. La munte, izolat, se vor strânge cantități de apa de până la 10-15 mm. Vântul va continua să sufle slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în Moldova, Bărăgan și Dobrogea. Temperaturile zilei de vineri în România vor fi cuprinse între maxime de 19 și 24 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia și 22-27 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova. Vremea România pe o zi indică cele mai scăzute valori în sudul litoralului. 

Vremea 17 mai 2019. Vremea București 

Vremea București pe o zi. Vremea în Capitală pentru ziua de vineri aduce un cer parțial noros, cu temperaturi ce se încadrează între 23°C și 14°C. Vântul suflă cu 8 km/h dinspre SE, dar nu sunt prezente ploi nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopții. Vremea se schimbă radical însă sâmbătă, când sunt din nou așteptate furtuni cu descărcări electrice. 

Meteo 17 mai 2019. Vremea la munte

Și la munte vremea va fi însorită, cu temperaturi ce se vor încadra între 22°C și 10°C. Vântul va sufla în rafale de 30 km/h pe timpul zilei și în rafale de 26 km/h pe timpul nopții. Noaptea va avea un aer cețos. La fel ca și în București, vremea se schimbă din nou sâmbătă, când sunt așteptate averse însoțite de descărcări electrice. 

Vremea în București 16 - 19 mai 2019. ANM, actualizare prognoză meteo specială

Vremea de Rusalii 2019. Ce anunță prognoza meteo iunie 2019 în Româniafacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI