Vremea 17 octombrie. Când se strică vremea. Revin ploile

Vremea din 17 octombrie va fi deosebit de frumosă în toată România. De sammabata revin ploile si temperaturile scazute.

vremea 17 octombrie

Vremea din 17 octombrie va fi deosebit de frumosă în toată România. Prognoza meteo anunță temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei. Când revin ploile.

Citește și vremea pe zile, de luni până duminică.

Potrivit vremea.ro, miercuri cerul va fi variabil spre mai mult senin în toate regiunile României. Vântul va suflă slab până la moderat în jumătatea estică a țării și mai mult slab în cea vestică. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 20 și 25 de grade Celsius în toată țara, cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului, iar cele mai scăzute pe litoral și în Deltă Dunării.

Vremea în București 17 octombrie

Potrivit vremea ido, vremea se menține deosebit de frumoasă în București. Cerul va fi în mare parte senin, cu temperaturi care se vor încadra între 23°C și 10°C. Vântul suflă slab pe timpul zilei, cu 10 şi 15 km/h, iar noaptea acesta crește până la moderat în intensitate. Vremea la București se menține frumoasă până dumincă, atunci când temperaturile vor scădea semnificativ și se pot înregistra ploi.

Prognoza meteo 17 octombrie la munte și la mare

Vremea de miercuri, 17 octombrie, la munte, se menține în tonul zilelor percedente, cu temperaturi mai ridicate față de normalul perioadei. Temperaturile se vor încadra între 22°C și 5°C. Cerul este în mare parte senin, vântul va fi moderat, atât pe parcursul zilei, cât și pe parcursul nopții. Meteorologii vă recomandă să vă bucurați de vremea caldă, deoarece sâmbătă, prognoza meteo anunță temperaturi scăzute și ploi. Vremea pe litoral se menține călduroasă cu temperaturi între 20°C și 12°C. Vântul va sufla cu putere.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri