Antena Căutare

Vremea 18 decembrie. Prognoza meteo anunță ninsori puternice și ger

Vremea din 18 decembrie anunță ninsori la București și la munte. Prognoza meteo aduve tenperaturi scăzute în toare regiunile țării.

Vremea 18 decembrie. Prognoza meteo anunță ninsori puternice și ger
vremea 18 decembrie

Vremea din 18 decembrie anunță ninsori la București și la munte. Prognoza meteo aduce temperaturi scăzute în toare regiunile țării.

Potrivit vremea.ro, Marți ninsorile vor continuă să cadă mai ales în jumătatea estică a teritoriului, însă acestea vor deveni slabe cantitativ, numai izolat urmând să se mai depună până la 5-7 centimetri. Vântul va suflă moderat în Bărăgan și Dobrogea și slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -3 și 2 grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Moldova și 2-7 grade în Dobrogea, cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul litoralului.

Vremea în București, 18 decembrie

Vremea în București anunță anunță ninsori, atât pe parcursul nopții, cât și pe parcursul zilei.Temperaturile maxime și minime se vor încadra între -1°C și -3°C. Cantitățile de apă ce se vor strânge <1 L/m² pe timpul zilei, <1 L/m² pe parcursul nopții. Vântul va viscoli zăpada cu 13 km/h dinspre NE, ziua, și 9 km/h dinspre NE, pe timpul nopții. Valul de ninsori va continua în București și miercuri, 19 decembrie.

Vremea la munte 18 decembrie

Și la munte va ninge, tempearturile maxime și minime se vor încadra între 0°C și -4°C. Vântul va sufla cu 2 km/h dinspre NV și 2 km/h dinspre NV pe timpul nopții. Ninsorile se vor opri miercuri, însă temperaturile continuă să scadă până la -7, -8 grade Celsius.

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru săptămâna în curs. Cum va fi vremea până în Ajunul Crăciunului.

După valul de ger, ANM anunță că se încălzește spre finalul săptămânii! Vremea de Crăciun va fi foarte caldă... Alertă meteo de vreme rea în București! Ce anunță meteorologii despre orele următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x