Antena Căutare

Vremea 18 ianaurie. Prognoza meteo anunță cer înnorat și ninsori pe arii extinse

Vremea 18 ianuarie. Potrivit meteorologilor, vineri temperaturile vor fi in crestere. Cerul se va mentine innorat, iar precipitatiile vor fi in mare parte sub forma de ninsoare. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si la munte.

Vremea 18 ianuarie. Potrivit meteorologilor, vineri temperaturile vor fi în creștere. Cerul se va menține înnorat, iar precipitațiile vor fi în mare parte sub formă de ninsoare. Află cum va fi vremea în București și la munte.

Vremea 17-23 ianuarie. Estimări temperaturi pentru următoarea perioadă

Vremea 18 ianuarie

Vremea va fi mai caldă decât ar fi normal în a doua jumătate a lunii ianuarie în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în dealurile subcarpatice din sud și est. Cerul va prezenta înnorări temporare în regiunile vestice, nordice și centrale unde, mai ales în a doua parte a zilei și noaptea, pe arii relativ extinse vor fi precipitații în general slabe cantitativ. Acestea vor predominant sub formă de ninsoare, în Maramureș, Transilvania și Moldova, mai ales ploi și lapoviță în Banat, Crișana și nord-vestul Olteniei, iar la munte va ninge. În restul teritoriului, cerul va fi parțial noros, dimineața și noaptea în zonele joase local va fi ceață asociată și cu burniță care izolat va persista pe parcursul zilei. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade, mai scăzute în zonele cu ceață persistentă, dar și ușor mai ridicate la deal; minimele termice vor fi cuprinse între -6 și 2 grade.

Vremea în București, 18 ianuarie

În Bucuresti, cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și în cursul nopții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4…6 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad, valori peste mediile multianuale ale perioadei. Mai ales dimineața se va semnala ceață.

Vremea la munte, 18 ianuarie

Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât în mod normal la această dată. Cerul va fi temporar noros şi vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, ziua în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar noaptea şi în restul zonei montane. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe creste, unde trecător va spulbera zăpada şi va viscoli ninsoarea.

Sursa: stirimeteo.com

Alertă meteo! Este Cod galben în țară, în următoarele ore! Zonele afectate... Vremea nu se ameliorează! Noi avertismente de vreme severă în România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x