Antena Căutare

Vremea 18 martie-15 aprilie 2019. ANM, estimări meteorologice

Vremea 18 martie-15 aprilie 2019. Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Afla cum va fi vremea pana in aprilie.

Vremea 18 martie-15 aprilie 2019. Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Află cum va fi vremea până în aprilie.

Vremea 18-25 martie 2019

Temperatura media a aerului

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări.

Cantități de precipitații

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul teritoriului, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

Vremea 25 martie-1 aprilie 2019

Temperatura media a aerului

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantități de precipitații

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Vremea 1-8 aprilie 2019

Temperatura media a aerului

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice acestei perioade, posibil ușor mai ridicate în vestul și nord-vestul extrem al țării.

Cantități de precipitații

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile intracarpatice și în general apropiat de cel normal pentru această săptămână în rest.

Vremea 8-15 aprilie 2019

Temperatura media a aerului

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână.

Cantități de precipitații

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în regiunile sudice și sud-estice și ușor deficitare în nord-vestul teritoriului.

Vremea 18-21 martie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate... ANM anunță că de miercuri se strică vremea. Ce urmează după temperaturile de vară, în aproape toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x