Antena Căutare

Vremea 19 august. Prognoza meteo ploi violente. Când se schimbă vremea

Vremea din 19 august se menține instabilă, cu ploi violente în majoritatea regiunilor. Prognoza meteo anunță de când se va schimbă vremea în România.

Vremea 19 august. Prognoza meteo ploi violente. Când se schimbă vremea
vremea 19 august

Vremea din 19 august se menține instabilă, cu ploi violente în majoritatea regiunilor. Prognoza meteo anunță de când se va schimbă vremea în România.

Vremea a luat-o razna rău de tot! Peste 320 de morți, în urma inundațiilor devastatoare din India! Nu s-a mai pomenit așa ceva în ultima sută de ani

Potrivit vremea.ro, vremea din weekend în România menține aceleași averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice, ce vor rămâne cantonate în regiunile intracarpatice ale țării, unde vor cădea pe spații relativ extinse. În restul teritoriului acestea se vor semnala doar izolat, iar Dobrogea va fi complet lipsită de precipitații. Din punct de vedere termic vremea va rămâne caldă, cu temperaturi maxime așteptate de până la 27-32 de grade Celsius în jumătatea nordică a țării și 31-36 de grade în cea sudică, cele mai scăzute valori fiind așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei și în sudul litoralului, iar cele mai ridicate în Luncă Dunării.

Vremea la Bucuresti, 19 august 2018

Potrivit vremea ido, în Capitală, cerul se va mențin în mare parte senin și în ultima zi de weekend. Temperaturile se mențin ridicate atât pe parcursul zilei, cât și noaptea. Maximele termice vor atinge 33°C la amiază și 20°C pe timpul nopții. Pe timpul zilei nu sunt așteptate ploi, însă averse vor cădea sub formă de furtună cu fulgere pe timpul nopții. Vântul va sufla moderat dinspre NE cu o viteză între 10 şi 15 km/h. Șansele de ploaie sunt ridicate pe timpul nopții, iar cantitatea de apă poate atinge 1 l/m². Prognoza meteo anunță de când se schimbă vremea în București. Toată săptămâna viitoare temperaturile vor crește, iar ploile nu își vor mai face apariția.

Prognoza meteo la munte 19 august 2018

Cerul se va menține parţial înnorat la munte și sunt așteptate furtuni cu fulgere, atât pe parcursul zilei, cât și pe parcursul nopții. Șansele de ploaie sunt crescute, vântul este variabil și bate dinspre E. Temperaturile maxime și minime se mențin între 28°C și 15°C. Cantitatea de precipitații atinge 1 l/m². Prognoza meteo anunță de când se schimbă vremea la munte. Așadar, luni, 20 august va fi ultima zi de ploi. Revine soarele, iar temperaturile se vor situa pe o pantă ascendentă.

ALERTĂ ANM VREME SEVERĂ! Va fi potop în următoarele ore... Prognoza meteo 20-26 august. Vreme toridă săptămâna viitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x