Antena Căutare

Vremea 2 martie. Prognoza meteo - ger puternic și ninsori la munte. Vremea în București

Vremea din 2 martie anunță temperaturi mult mai scăzute decât ziua precedentă. Prognoza meteo indică ninsori și vânt puternic la munte, vreme rece și în București.

Vremea 2 martie. Prognoza meteo - ger puternic și ninsori la munte. Vremea în București
vremea 2 martie

Vremea din 2 martie anunță temperaturi mult mai scăzute decât ziua precedentă. Prognoza meteo indică ninsori și vânt puternic la munte, vreme rece și în București.

Un weekend cu vreme rece, anunță meteorologii. Sâmbătă vor mai cădea precipitații slabe sub formă de ploaie în sud-estul teritoriului, în timp ce la munte și în depresiunile din estul Transilvaniei va ninge (cu precădere în prima parte a zilei). Izolat se va depune un strat de zăpada de până la 5-10 centimetri, în special la altitudini de peste 1000 de metri.

Vântul suflă moderat în cea mai mare parte a țării, cu unele intensificări temporare la tare în nordul Moldovei și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 și 7 grade în Transilvania și Maramureș., 7-12 grade în Banat și Crișana, 9-14 grade în Oltenia, 5-10 grade în Muntenia și Dobrogea și 1-6 grade în Moldova. În acest weekend, temperaturile minime în România se vor situa între minus 10 grade 0 grade Celsius.

Vremea în București, 2 martie 2019

În Capitală, vremea se va răci considerabil sâmbătă, cerul va fi parțial noros, temperaturile maxime nu vor depăși 7-8 grade. Cu toate acestea, meteorologii anunță că vremea este perfect normală pentru perioada la care ne aflăm. Sâmbătă, în prima parte a zilei, în Bucureşti este probabilă apariţia precipitaţiilor, iar vântul va avea unele intensificări ziua, apoi va fi slab. Vântul va sufla cu 45 km/h la rafală. Temperaturile minime vor fi de 0 grade Celsius.

Prognoza meteo la munte, 2 martie 2019

Sâmbătă sunt anunțate ninsori la munt, pe timpul zilei și vânt puternic. Temperaturile vor atinge 4°C la amiază, iar minime vor coborî până la -7°C. Vântul suflă cu putere, în rafale de 36 km/h. temperaturile mai cresc ușor pe timpul zilei, duminică.

Meteorologii au anunțat vremea pentru toată luna martie. Ne așteaptă o perioadă cu temperaturi ridicate până în luna aprilie. Citește mai multe aici.

Vremea o ia razna în perioada următoare. Meteorologii, anunț neașteptat: „E anormal pentru această perioadă”... Cod galben în România! Vremea se schimbă radical în următoarele orele! Ce anunță specialiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x