Antena Căutare

Vremea 20 iulie. Prognoza meteo anunță ploi. Când vine canicula

Vremea din 20 iulie se anunță instabilă. Prognoza meteo anunță noi reprize de ploi, iar canicula se lasă așteptată până la începutul lunii august!

Vremea 20 iulie. Prognoza meteo anunță ploi. Când vine canicula
vremea 20 iulie 2018

Vremea din 20 iulie se anunță instabilă. Prognoza meteo anunță noi reprize de ploi, iar canicula se lasă așteptată până la începutul lunii august!

Potrivit vrema.ro, vineri vor cădea averse slabe de ploaie local în zonele intracarpatice și izolat în estul țării, în timp ce Muntenia și Oltenia vor rămâne sub un cer variabil spre mai mult senin. Vântul va suflă moderat în jumătatea de nord a Moldovei și slab, cel mult slab până la moderat în restul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 23 și 28 de grade în Transilvania și Maramureș, 25-30 de grade în Banat și Crișana, 28-33 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Olteniei) și 24-29 de grade în Moldova.

Temperaturile maxime estimate a se înregistra în cursul zilei de duminică. În zonă Luncii Dunării și mai cu seamă în sud-vestul Olteniei se vor înregistra temperaturi maxime ce vor oscila în jurul pragului de caniculă: 34-36 de grade Celsius.

Vremea București 20 iulie 2018

Potrivit vremea ido, ziua de vineri începe cu o nouă repriză de ploi. Prognoza meteo anunță furtuni cu fulgere în formare după-amiază și pe timpul nopții. Temperaturile mai cresc însă cu un grad față de ziua precedentă și ajung la maxime de 29°C pe timpul zilei și 19°C pe timpul nopții. Vântul e variabil, șansele de ploaie sunt de 40%. Cantitățile de apă acumulate ating 1 l/m² , respectiv 2 l/m² pe timpul zilei. Ploile vor dura în Capitală până la finalul săptămânii acesteia și viitoare. Canicula este așteptată însă abia de la începutul lunii august!

Prognza mete 20 iulie la munte

La munte sunt așteptate din nou reprize de furtuni cu fulgere pe timpul zilei și averse noaptea târziu. Temparturile maxime ating 23°C, iar cele minime 16°C. Vântul va sufla moderat, cantitățile de apă sunt însemnate - 5 l/m² pe timp de zi și 3 l/m² noaptea. Ploile vor continua în fiecare zi până la finalul lunii iulie. Canicula se lasă așteptată și la munte până în luna august!

Citește și cum va fi vremea în weekendul 21 - 22 iulie.

Meteorologii aduc veşti rele! Ce se întâmplă cu VREMEA în zilele următoare. Prognoza meteo pentru weekend!... Prognoza meteo weekend 20 - 22 iulie. Vreme instabilă cu ploi abundente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x