Antena Căutare

Vremea 20 noiembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate, dar ploi ușoare și vânt

Vremea 20 noiembrie. Buletinul meteo al zilei de miercuri

Vremea 20 noiembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate, dar ploi ușoare și vânt
Cum va fi vremea miercuri, 20 noiembrie 2019

Vremea 20 noiembrie. Prognoza meteo anunță ploi ușoare în aproape toate regiunile țării, dar și vânt puternic. Află ce anunță buletinul meteo al zilei de miercuri.

Miercuri, vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru aproape ultima decadă a lunii noiembrie, deși cerul va fi mai mult noros în aproape toată țara. În prima parte a zilei va ploua și va burnița slab în mod local îndeosebi în zonele de deal din sudul și estul teritoriului, pentru că mai apoi un front atmosferic să pătrundă prin zonele sud-vestice, inseosebi în sudul Banatului și în nordul Olteniei urmând să cadă precipitații ceva mai consistente sub formă de ploaie (până la 15-20 de mm, în mod izolat).

Vântul va sufla tare atât în zona Banatului montan, în rafale de până la 80-100 de km/h, cât și în Carpații Meridionali, în timp ce în restul regiunilor acesta va fi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 și 18 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 16-21 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în Luncă Dunării) și 11-16 grade Celsius în Moldova.

Vremea București, 20 noiembrie 2019

La București este anunțată ploaie ușoară. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 17 grade C și 10°C: Vântul va sufla cu 21 km/h dinspre E, în rafale de 42 km/h, pe timpul zilei, iar pe timpul nopții, vântul va ajunge la rafală la 41 km/h. Cantitatea de precipitații preconizată este de 1 L/m².

Vremea la munte, 20 noiembrie 2019

Cerul este parțial noros, cu temperaturi maxime și minime care se vor încadra între 14°C și 7°C. Vântul va sufla în rafale de 38 km/h pe timpul zilei și de 43 km/h, pe timpul nopții. Pe timpul nopții sunt așteptate ploi, iar cantitatea de precipitații apreciată este de 3 L/m².

Citește și:

Buletin meteo: Cum va fi vremea pe două săptămâni în fiecare regiune din România

ANM: Cod galben de ceață și vânt puternic. Până când este valabilă atenționarea meteo... ANM a actualizat prognoza! Iarna lovește România până la finalul lunii noiembrie. Ninsori masive de joi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x