Antena Căutare

Vremea 21 august. Prognoza meteo anunță temperaturi caniculare. Când revin ploile

Vremea din 21 august 2018 aduce vești bune pentru cei care se află în vacanță. Prognoza meteo anunță temperaturi caniculare și un disconfort termic accentuat. Precipitațiile vor fi tt mai reduse, însă nu scăpăm definitiv de ploi.

Vremea 21 august. Prognoza meteo anunță temperaturi caniculare. Când revin ploile
vremea 21 august 2018

Vremea din 21 august 2018 aduce vești bune pentru cei care se află în vacanță. Prognoza meteo anunță temperaturi caniculare și un disconfort termic accentuat. Precipitațiile vor fi tot mai reduse, însă nu scăpăm definitiv de ploi.

Vremea în septembrie 2018. Prognoza meteo anunță cum va fi la toamnă

Vremea pe regiunea în săptămâna 20 - 26 august 2018

Potrivit vremea.ro, următorul interval va fi caracterizat printr-o vreme caldă spre deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii august, cu valori termice maxime ce vor atinge și chiar depăși ușor pragul caniculei în jumătatea sudică a țării. Contextul sinoptic favorabil păstrării unui aer tropical deasupra țării noastre (și a cărui durată este aproape fără precedent, deși intensitatea căldurii nu a fost ieșită din comun) se va schimbă începând din 26-27 august, însă până atunci vom avea parte în continuare de temperaturi ridicate și de un disconfort termic destul de accentuat, îndeosebi în sud și în sud-vest.

Precipitațiile vor fi puține în prima parte a săptămânii și se vor semnala cu precădere deasupra masivelor montane și doar izolat în regiunile intracarpatice. În preajmă weekend-ului, partea anterioară a unui front atmosferic va aduce însă furtuni mai severe în interiorul lanțului carpatic, iar izolat cantitățile de apa vor fi mai însemnate (până la 15-25 de mm).

Cum va fi vremea din 21 august în România

Luni, vremea va fi caldă și în general frumoasă în aproape toată țara. Local la munte și izolat în vest, centru și în nord își vor face apariția unele averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice, mai ales în cursul după-amiezii. Vântul va suflă slab aproape peste tot, cel mult slab până la moderat în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 27 și 32 de grade în Transilvania și Maramureș și 29-30 de grade în restul teritoriului, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în sudul litoralului.

Prognoza meteo 21 august la București

Temperaturile cresc la București marți, 21 august, cu două grade față de ziua precedentă. Cerul se menține în mare parte senin, iar disconfortul termic este accentuat. Vântul va sufla moderat dinspre NE, iar șansele de precipitații sunt scăzute. Valorile de termometre se încadrează între 33°C și 20°C. Vremea va fi deosebit de caldă în toată săptămâna și nu sunt anunțate ploi în Capitală.

Vremea 21 august la munte

Vremea se menține frumoasă și la munte. Temperaturile vor atinge valori maxime de 28°C și minime de 16°C. Cerul va fi în mare parte senin pe timpul zilei și apar înnorări pe timpul nopții. Vântul suflă variabil și nu sunt anunțate ploi. Veștile despre vreme nu vor fi la fel de bune la munte. De marți, ploile abundente revin.

Vremea 21 august 2018 pe litoral

Vremea pe litoral se anunță extrem de călduroasă. Nu sunt anunțate ploi, iar cei care se află la mare se vor bucura de vreme deosebit de frumoasă. Temperaturile se vor încadra între 28 și 18 grade Celsius. Atenție însă, nu uitați să vă protejați pielea de efectul nociv al ulltravioletelor!

VREMEA, din nou la extreme. Prognoza meteo pentru două săptămâni nu aduce veşti bune: caniculă, ploi şi vijelii!... ALERTĂ METEO de ultimă oră! Vremea se schimbă radical: ploi violente și grindină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x