Antena Căutare

Vremea 21 iulie 2018. Prognoza meteo anunță tempearturi mari! Unde va ploua

Vremea din 21 iulie se anunță instabilă, dar călduroasă. Prognoza meteo anunță zi cu soare în Capitală, dar și ploi locale.

Vremea 21 iulie 2018. Prognoza meteo anunță tempearturi mari! Unde va ploua
vreema 21 iulie 2018

Vremea din 21 iulie se anunță instabilă, dar călduroasă. Prognoza meteo anunță zi cu soare în Capitală, dar și ploi locale. Instabilitatea termică va fi la cote înalte, așadar probabilitatea ca și București să apară ploi este mare.

Potrivit vremea.ro, sâmbătă vremea se va încălzi ușor, mai ales duminică urmând să devină ușor caniculară în extremitatea sudică a țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 27 și 32 de grade Celsius în jumătatea nordică a țării și între 31-36 de grade în cea sudică, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, iar cele mai ridicate în zonă Luncii Dunării.

Precipitațiile vor fi relativ puține și se vor manifestă sub formă de averse însoțite de descărcări electrice cu precădere în jumătatea nordică a teritoriului, unde sunt așteptate izolat și unele vijelii și căderi de grindină de dimensiuni mici și medii, iar punctiform se vor înregistra cantități de apa de până la 15-20 de mm – pe fondul creșterii temperaturilor urmând să crească deopotrivă și instabilitatea din troposferă. În sudul țării aversele de ploaie se vor semnala doar cu totul izolat (și vor fi în general slabe cantitativ), că urmare a unui aer mai uscat și nefavorabil dezvoltării norilor convectivi.

Vremea București 21 iulie 2018

În Capitală, trecător vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va avea intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Dimineaţa, 18-19 grade și temperatura maximă, în jurul a 29 de grade. Pe timpul zilei va fi soare, cu dese înnorări, însă nu va ploua. Pe timpul nopții însă, ploile își vor face apariția, iar cantitățile sunt mari -- aproximativ 5 l/m².

Prognoza meteo 21 iulie 2018 la munte

Cerul se anunță parțial înnorat, vor fi furtuni cu fulgere. Vântul suflă moderat, cantitățile de apă ating 1 l/m².

Potrivit vremea ido, vremea se va menține în general instabilă. Local, mai ales în zonele de deal și de munte vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se vor acumula cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24-25 de grade în depresiuni și în nordul Moldovei și și 32 de grade la Drobeta.

Ultima oră! A fost instituit COD PORTOCALIU: Urmează alte ore cu fenomene extreme peste România... Alertă de vreme rea de la ANM! E cod galben de furtuni, inundatii, grindină!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x