Antena Căutare

Vremea 21 septembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate

Vremea din 21 septembrie se menține deosebit de frumoasă în toată România. Prognoza meteo anunță temperaturi de 30 de grade Celsius, iar vremea de toamnă pare să mai întârzie.

Vremea 21 septembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate
vremea 21 septembrie

Vremea din 21 septembrie se menține deosebit de frumoasă în toată România. Prognoza meteo anunță temperaturi de 30 de grade Celsius, iar vremea de toamnă pare să mai întârzie.

Potrivit vremea.ro Vineri vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă în toată țara. Vântul va suflă slab până la moderat în sud-vest, nord-est și sud-est și slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi aproape identice cu cele ce se vor înregistra joi și vor fi cuprinse în general între 25 și 30 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și în Luncă Dunării.

Vremea în București, 21 septembrie 2018

Potrivit vremea ido, cerul se menține în mare parte senin cu temperaturi care ating 28°C și minime de 13°C. Vântul suflă moderat și nu sunt șanse să plouă. Pentru cei care așteaptă toamna în București, mai trebuie să aștepte o vreme. Temperaturile continuă să crească până la finalul săptămânii, după care urmează un val de răcire.

Prognoza meteo la munte 21 septembrie 2018

La munte este cald și bine... până duminică. Cerul este parțial înnorat, vântul suflă moderat și nu sunt așteptate ploi. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 26°C și 10°C și nu sunt așteptate ploi. Vremea se va schimba radical la munte, de duminică, 23 septembrie.

Prognoza meteo 21 septembrie pe litoral

Vremea pe litoral se menține ca-n zilele de vară, temperaturile crescând în fiecare zi până duminică. Cer senin, maxime și minime care se încadrează între 25°C și 16°C, ș cu maxime ce ating 28 de grade Celsius până sâmbătă, 22 septembrie, urmând ca vremea pe litoral să se schimbe radical.

Ne pregătim pentru prima zăpadă a anului! Ciclonul polar va lovi România în curând... Vine frigul! Un val de aer polar lovește România. Vremea se răceşte puternic în perioada următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x