Căutare Live

Vremea 22 ianuarie. Prognoza meteo anunță ploi în București, ninsori la munte

Vremea 22 ianuarie. Prognoza meteo anunță ploi în București, ninsori la munte.

vremea

Vremea 22 ianuarie. Prognoza meteo anunță ploi în București, ninsori la munte.

Potrivit vremea ido, Marți vor cădea precipitații pe spații extinse în cea mai mare parte a țării, sub formă de lapoviță și ninsoare în jumătatea nordică și predominant ploi în cea sudică. Modelele numerice ido.ro arată că în zonele deluroase din nordul Olteniei se vor depune până la 10-15 centimetri de zăpada. Vântul va suflă slab până la moderat în sud și în est și mai mult slab în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -1 și 4 grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia, 0-5 grade în Muntenia și Dobrogea (cu valori ușor mai ridicate, de până la 6-7 grade, așteptate în Luncă Dunării și pe litoral) și -5…0 grade în Moldova.

Vremea 22 ianuarie la București

Vremea din 22 ianuarie va fi destul de mohorâtă pe timpul zilei, cu cer acoperit de nori. Vântul suflă cu 15 km/h dinspre NE. Ploile vor debuta pe parcusul nopții. Temperaturile se vor încadra între 1°C și -1°C. Cantitatea de precipitații de 2 L/m².

Vremea din 22 ianuarie la munte

Vremea la munte va fi la fel de mohorâtă, cer acoperit de nori, cu temperaturi între 1°C și -1°C. Vântul suflă în rafale de -1°C și 33 km/h. Pe timpul nopții cad ninsori.

ANM a emis informare meteorologică de vreme severă pentru mai multe regiuni din România. Vezi aici cum va fi vremea până miercuri.

România, sub avertizare de vreme rea! Zonele din țară în care va ninge puternic și se va depune polei... Un val de ninsori cuprinde România! Care sunt zonele afectate, în următoarele ore...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri