Antena Căutare

Vremea 23 - 26 aprilie 2019. Prognoza meteo în Săptămâna Patimilor

Vremea 23 - 26 aprilie 2019. Potrivit meteorologilor, din punct de vedere termic România va avea parte de o vreme în general apropiată de mediile climatologice ale perioadei. Află prognoza meteo pentru Săptămâna Patimilor.

Vremea 23 - 26 aprilie 2019. Potrivit meteorologilor, din punct de vedere termic România va avea parte de o vreme în general apropiată de mediile climatologice ale perioadei. Află prognoza meteo pentru Săptămâna Patimilor.

Vremea 23 aprilie 2019

Marți vremea va fi în general închisă în jumătatea vestică a țării, unde va plouă slab pe spații relativ extinse. În est cerul va fi variabil, iar ploile slabe se vor semnala doar cu totul izolat. Vântul va suflă tare în aproape toată țara, cele mai ridicate viteze la rafală urmând să se atingă în sudul Banatului (80-90 de km/h), potrivit ido.ro. Tot în sudul Banatului, în zonă montană, vântul cu caracter foehnal coșava se va manifestă violent și va suflă cu rafale de până la 120-140 de km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 12 și 17 grade Celsius în toată țara, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, în nordul Olteniei și în sudul Banatului, în timp ce temperaturile cele mai ridicate se vor înregistra în Bărăgan.

Vremea 24 aprilie 2019

Miercuri, îndeosebi în prima parte a zilei, vor mai cădea unele ploi slabe locale în vestul țării și numai cu totul izolat în sud-est. Vântul va suflă moderat spre tare în Banat și în nordul Moldovei și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua de marți, se vor situa în general între 15 și 20 de grade în Transilvania și Maramureș, 18-23 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest), 16-21 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 14-19 grade în Moldova.

Vremea 25 aprilie 2019

Joi vor cădea unele averse slabe de ploaie cu totul izolat în nordul Carpaților Orientali, în restul țării cerul urmând să fie variabil spre mai mult senin. Vântul va suflă moderat în Moldova, Bărăgan și Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor continuă să crească față de ziua precedentă și vor fi încadrate în general între 19 și 24 de grade în Transilvania și Maramureș, 22-27 de grade în Banat și Crișana și 19-23 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în zonă Obcinelor Bucovinei.

Vremea 26 aprilie 2019

În Vinerea Mare vremea va fi în general frumoasă în toată țara, însă din nou unele averse slabe de ploaie își vor face apariția cu totul izolat în nordul Carpaților Orientali, iar spre seară și în vestul extrem al României. Vântul va suflă moderat în Moldova și în sudul Banatului și mai mult slab în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 20-25 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 23-28 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul Banatului) și 20-25 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Citește și:

Prognoza meteo pe 2 săptămâni. Ploi și vreme rece de Paște. Meteo 22 aprilie-5 mai

Prognoza meteo 23 aprilie. ANM, Cod Galben de vreme severă în 4 județe... ANM, prognoza meteo 23 aprilie. Noi avertizări meteo de vreme severă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x