Antena Căutare

Vremea 23 octombrie 2018. Un fenomen meteo ciudat se abate asupra României: „Trebuie să ne pregătim pentru ce e mai rău”

Un val de aer polar cuprinde România. Temperaturile au scăzut deja cu până la 10 grade şi în curând ar putea coborî sub zero.

Un val de aer polar cuprinde România. Temperaturile au scăzut deja cu până la 10 grade şi în curând ar putea coborî sub zero.

Europa va fi lovita de doua valuri de aer polar in perioada urmatoare, Romania fiind din plin afectata de frigul arctic, incepand de saptamana viitoare, anunta specialistii de la Severe Weather Europe. Potrivit meteorologilor de la Severe Weather Europe, cel putin doua valuri de aer polar vor afecta continentul european in urmatoarele zile, primul urmand sa ajunga in partea de est a Europei, iar al doilea mai spre vest.

Val de aer polar in Romania incepand de marti, 23 octombrie Primele semne de racire a vremii se vor face simtite in acest weekend si inceputul saptamanii viitoare. Astfel, potrivit meteorogilor, incepand de marti, 23 octombrie, vremea se va raci in cea mai mare parte a estului Europei

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni 22 octombrie-4 noiembrie... Vremea 23 octombrie 2018. Prognoza meteo anunță ploi, vânt puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x