Antena Căutare

Vremea 24 ianuarie 2019. Prognoza meteo anunță ploi înghețate ziua, ninsoare noaptea

Vremea din 24 ianuarie 2019 aduce o atmosferă mohorâtă. Prognoza meteo de Ziua Unirii Principatelor Române are temperaturi scăzute și ninsori în toată țara!

Vremea 24 ianuarie 2019. Prognoza meteo anunță ploi înghețate ziua, ninsoare noaptea
vremea 24 ianuarie 2019

Vremea din 24 ianuarie 2019 aduce o atmosferă mohorâtă. Prognoza meteo de Ziua Unirii Principatelor Române are temperaturi scăzute și ninsori în toată țara!

Vremea de joi, 24 ianuarie 2019, aduce o nouă bandă de precipitații asociate depresiunii mediteraneene, care va intra în țara noastră dinspre Bulgaria și Serbia.

Astfel, inclusiv în nordul țării precipitațiile vor fi predominant sub formă de ploaie, ninsorile urmând să se retragă spre altitudini mai mari de 1500 de metri.

Izolat, în Transilvania, se va semnala ploaie înghețată și va există riscul depunerii de polei. Vântul va suflă moderat în sud-estul țării și mai mult slab în rest. În țară, maximele termice vor urcă la prânz până spre 1-6 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate în vestul Transilvaniei), 3-8 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu valori ușor mai ridicate așteptate a se înregistra în estul Luncii Dunării – de până la 10 grade Celsius) și 0-5 grade în Moldova, anunță vremea.ro.

Vremea 24 ianuarie la București

La București, vremea anunță ploaie înghețată, atât pe parcursul zilei cât și pe parcursul nopții. Vântul suflă în rafale de 29 km/h dinspre NE și 28 de km/h. Temperaturile continuă să scadă spre finalul săptămânii.

Vremea 24 ianuarie la munte și la Iași

Ploaie și ninsori la munte și temperaturi scăzute. Maximele și minimele termice se vor încadra între 0 și -3 grade Celsius. Cantitatea de pecipitații strânse atinge 6 L/m². La Iași va fi foarte frig de Ziua Unirii Principatelor Române. La Iași va fi fiarte frig, sunt prognozate ninsori și temperaturi ce se vor încadra între -5 și 5 grade Celsius.

ANM, prognoză meteo specială. Cum va fi vremea în București în intervalul 23-25 ianuarie... Meteo 24 ianuarie 2019. Cum va fi vremea în România de Mica Unire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x