Antena Căutare

Vremea 24 noiembrie. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate! Cât de cald va fi

Vremea din 24 noiembrie anunță temperaturi ridicate. Prognoza meteo a zilei de sâmbătă indică o creștere cu 3-4 grade față de vineri, 23 noiembrie. Cât de cald va fi la București și la munte.

Vremea 24 noiembrie. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate! Cât de cald va fi
vremea 24 noiembrie

Vremea din 24 noiembrie anunță temperaturi ridicate. Prognoza meteo a zilei de sâmbătă indică o creștere cu 3-4 grade față de vineri, 23 noiembrie. Cât de cald va fi la București și la munte.

Vremea 24 noiembrie. Vremea în România

Deşi valorile termice vor fi în creştere uşoarã în cea mai mare parte a ţãrii, vremea se va menţine rece în regiunile extracarpatice, chiar deosebit de rece în nord-est. Cerul va fi variabil, cu înnorãri îndeosebi pe parcursul nopţii în jumãtatea nordicã a teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi precipitaţii predominant sub formã de ploaie şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 şi 10 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -10 grade. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţã.

Vremea în București 24 noiembrie

Prognoza meteo pentru București aduce cer acoperit de nori, însă o atmosferă mult mai caldă decât în zilele precedente. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 6°C și 0°C. Schimbarea de temperatură se va resimți în special noaptea, deoarece în aceste zile,vremea a fost caracterizată de nopți geroase, în care am avut temperaturi minime semnificative. Vântul va sufla slab și nu sunt anunțate ploi. Vremea va continua să se încălzească duminică la București, după care, de luni, vremea schimbă din nou foaia.

Prognoza meteo 24 noiembrie

Și la munte cerul este parțial noros, cu temperaturi maxime și minime care se vor încadra între 8°C și 1°C. Vântul suflă slab, iar șansele de ploaie sunt extrem de scăzute. Duminică tempeataurile mai cresc, dar noapte va ploua abundent. Cantitățile de apă ating <1 L/m², dar pot crește. Ploile vor continua și în cursul zilei de luni, iar noaptea va ninge!

Meteorologii au aunțat și prognoza meteo pentru luna decembrie. Vezi aici cum va fi vremea, dar și ce temperaturi sunt prognozate de Ignat și în Ajunul Crăciunului.

Ger extrem și zăpezi mari! Prognoza meteo decembrie 2018. Vremea de Ignat și Ajunul Crăciunului... Vine URGIA peste România! Stratul de zăpadă va depăși un metru în câteva zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x