Antena Căutare

Vremea 25 iulie. Prognoza meteo anunță furtuni masive, temperaturile scad

Vremea din 25 se anunță ploioasă. Prognoza mete anunță furtuni masive în majoritatea regiunilor țării și temeparturi mai scăzute față de ziua precedentă.

Vremea 25 iulie. Prognoza meteo anunță furtuni masive, temperaturile scad
vremea 25 iulie

Vremea din 25 se anunță ploioasă. Prognoza mete anunță furtuni masive în majoritatea regiunilor țării și temeparturi mai scăzute față de ziua precedentă.

Potrivit vremea.ro, miercuri va continua să plouă în averse însoțite de frecvențe descărcări electrice în cea mai mare parte a țării, izolat urmând să se acumuleze cantități de apa de până la 40-60 de mm, cu precădere în Dobrogea și în sudul extrem. Vântul va suflă moderat în nord-vest și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 23 și 28 de grade în Transilvania și Maramureș, 25-30 de grade în Banat și Crișana, 27-32 de grade în Oltenia, 25-30 de grade în Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în estul Luncii Dunării) și 23-28 de grade în Moldova.

Vremea 24 iulie la București

Potrivit vremea ido, în Capitală vor cădea furtuni cu fulgere, posibilitaea averselor fiind activă și pe perioada nopții. Temperaturile mai scad cu un grad față de ziua precedentă. Maxima zilei va fi de 27°C, iar minima de 19°C. Cantitățile de apă pe parcursul zilei vor atinge 3 l/m² iar pe timpul nopții 1 l/m². Ploile vor continua la București toată săptămâna.

Prognoza meteo pentru 25 iulie la munte

La munte sunt preconizate furtuni cu fulgere. Cantitățile de apă sunt însemnate atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, respectiv 7 l/m² (ziua) și 2 l/m² (noaptea). Vântul suflă moderat, temperaturile maxime se încadrează între 23°C și 16°C. Ploile vor continua la munte și la începutul lunii august.

Ploile fac ravagii în aceste zile. Meteorologii ANM au emis noi avertizări meteo tip cod galben și cod portocaliu de ploi torențiale pentru ziua de 24 iulie. Cel mai probabil, aceste avertizări se vor prelungi până în 25 iulie 2018.

Noi ALERTE de la ANM: Este COD PORTOCALIU de ploi torenţiale şi grindină. Când scăpăm de aceste fenomene meteo extreme... Vremea rea ține până în august. Ciclonul de la Marea Neagră a dat totul peste cap. Fenomenul care face ravagii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x