Antena Căutare

Vremea 25 noiembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate și ploi

Vremea 25 noiembrie. Vremea din 25 noiembrie se anunță mai calduroasă decât în ziua precedentă. Prognoza meteo anunță temperaturi mai ridicate pe timpul zilei și ploi pe timpul nopții.

Vremea 25 noiembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate și ploi
vremea 25 noiembrie

Vremea din 25 noiembrie se anunță mai calduroasă decât în ziua precedentă. Prognoza meteo anunță temperaturi mai ridicate pe timpul zilei și ploi pe timpul nopții.

Vremea 25 noiembrie în România

Potrivit vremea.ro, În a doua zi de weekend, cerul se va menține mai mult noros la nivelul aproape întregii țări. Precipitațiile sunt sub formă de ploaie, însă acestea vor cădea însă doar în Oltenia, Banat, Crișana și în sudul Transilvaniei în a două parte a zilei. Deși ploile se vor semnala pe spații relativ extinse, cantitățile de apa estimate a se acumula nu vor fi prea importante, doar în sudul Banatului fiind așteptate acumulări de până la 10-15 mm.

Vântul va sufla slab până la moderat în estul Dobrogei și slab în restul regiunilor țării. Temperaturile maxime se încadrează în general între 7 și 12 grade în Transilvania, Maramureș și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei, unde va persistă un strat subțire de zăpada), 10-15 grade în Banat, 7-12 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 2-7 grade în Moldova, cu valori ușor mai ridicate așteptate doar în zonă subcarpatica a regiunii, unde datorită circulației dinspre vest către est, local se va produce fenomenul de foehn.

Vremea în București 25 noiembrie

Potrivit vremea ido, cerul este parțial noros, însă temperaturile continuă să crească. Vântul suflă moderat, cu 6 km/h, cu intensificări pe timpul nopții. Șansele de precipitații sunt crescute însă nu sunt anunțate ploi. Temperaturile sunt încadrate la București între 10°C și 3°C. Luni, ploile vor debuta atât ziua cât și noaptea, iar temperaturile mai scad ușor.

Prognoza meteo 25 noiembrie la munte

La munte, cerul va fi însorit pe timpul zilei, cu temperaturi care se încadrează între 10°C și 2°C. Vântul suflă slab, iar ploile debutează pe timpul nopții. Cantitățile de apă vor atinge 2 L/m², iar luni, în prima zi de săptămână ploile vor continua din abundență pe timpul nopții, acumulându-se cantități de apă de 8 L/m². De marți, ninsorile pun stăpânire pe zona de munte.

sursă: vremea.ro, vremea ido,

Cod galben de vreme REA! Ce anunță meteorologii pentru perioada următoare... COD GALBEN de fenomene periculoase! Vremea o ia razna în următoarele ore!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x