Antena Căutare

Vremea 26 februarie 2019. Progoza meteo la București și la munte - ninsori pe timpul nopții

Vremea din 26 februarie anunță un cer variabil în aproape toată țara, cu temperaturi în creștere pe timpul zilei. Pe timpul nopții, prognoza meteo anunță precipitații care se pot transforma în lapoviță și ninsoare.

Vremea 26 februarie 2019. Progoza meteo la București și la munte - ninsori pe timpul nopții
vremea 26 februarie

Vremea din 26 februarie anunță un cer variabil în aproape toată țara, cu temperaturi în creștere pe timpul zilei. Pe timpul nopții, prognoza meteo anunță precipitații care se pot transforma în lapoviță și ninsoare. Află vremea la București și la munte de marți, 26 februarie 2019.

Vremea în România, 26 februarie

În prima parte a zilei de marți, cerul se va menține variabil în aproape toată țara, După orele prânzului, în regiunile estice, vor sosi unele benzi noroase dinspre nordul continentului. Local va ploua slab în Moldova, Dobrogea și Muntenia, în timp ce în estul Transilvaniei vor mai fi și lapovite și ninsori.

Vântul suflă moderat spre tare în sudul și estul țării și slab până la moderat în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor situa între 0 și 5 grade în Transilvania și Maramureș, 5-10 grade în Banat și Crișana, 7-12 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 5-10 grade în Moldova. Cele mai scăzute valori sunt așteptate în extremitatea nordică a regiunii.

Meteorologii anunță că țara noastră va fi ”lovită” de un val de aer tropical, ceea ce duce la creșterea temperaturilor cu pana la 10 grade în timpul zilei.

Vremea în București 26 februarie

Potrivit vremea ido, prognoza meteo anunță un cer parțial noros. Pe timpul zilei vântul va sufla cu putere - 12 km/h dinspre V. Temperaturile se vor încadra între 8°C și -1°C. Pe timpul nopții sunt așteptate precipitații, care se pot transforma, izolat, în ninsoare. Cantitatea de precipitații așteptată va fi de 1 L/m². Temperaturile sunt în creștere la București, dar sunt așteptate și ploi în zilele următoare.

Prognoza meteo la munte, 26 februarie

Și la munte, aspectul vremii va fi ușor mohorât. Vântul va sufla cu putere - 51 km/h la rafală. temperaturile maxime și minime se încadrează marți între 3°C și -2°C. Precipitațiile se pot transforma în ninsoare, iar cantitățile de apă ce se vor strânge vor fi de 3 L/m². Temperaturile sunt în scădere la munte - miercuri sunt așteptate ninsori pe timpul zilei.

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni. Vezi aici cum va fi vremea în toate regiunile țării.

Prognoza meteo pe 2 săptămâni. Temperaturi de 18 grade în România!... Avertizări meteo 26 februarie. Cod galben de vreme rea - viscol puternic la munte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x