Antena Căutare

Vremea 26 noiembrie. Prognoza meteo anunță ploi. Când vin -15 grade Celsius

Vremea din 26 noiembrie aduce atmosferă mohorâtă în toată România. Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere și ploi. Când sunt prognozate temperaturi minime de -15 grade Celsius.

Vremea 26 noiembrie. Prognoza meteo anunță ploi. Când vin -15 grade Celsius
vremea 26 noiembrie

Vremea din 26 noiembrie aduce atmosferă mohorâtă în toată România. Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere și ploi. Când sunt prognozate temperaturi minime de -15 grade Celsius.

ANM Vremea în România, 26 noiembrie

Se anunță ploi în majoritatea teritoriului, dar și ninsori în zona de est. Deși vremea va fi închisă, maximele vor atinge în vestul țării 15 grade Celsius, conform ANM. Vremea 26 noiembrie 2018 în țară În Maramureș, cerul va fi înnorat și sunt șanse de ploaie. Maximele se vor încadra în jurul valorilor de 6 – 9 grade, iar minimele vor coborî până la 1 – 4 grade Celsius.

Încă de la începutul săptămânii vremea se anunță extrem de capricioasă. Atmosfera intră într-un proces de răcire în toată țara. Sunt așteptate temperaturi minime și ninsori în București, dar și la munte.

Vremea în București 26 noiembrie

Vremea la București are un cer parțial noros pe timpul zilei, iar noaptea va ploua din abundență. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 9°C și 3 grade Celsius. Cantitățile de apă ce se vor strânge pe perioada nopții vor atinge 2 L/m², vântul va sufla puterni cu 10 km/h dinspre N, iar șansele de precipitații sunt extrem de mari. Marți se vor înregsitra tot ploi la București, dar temperaturle vor scădea dramatic.

Prognoza meteo 26 noiembrie la munte

Cerul va fi parțial noros pe timpul zilei, iar noaptea va ploua în cantități însemnate. Vântul va sufla slab pe timpul zilei, iar temperaturile maxime și minime se vor încadra între 11°C și 2°C. Marți va continua să plouă ziua, iar noaptea apar ninsorile. Tot la munte se înregistrează și cele mai scăzute temperaturi, de -15 grade Celsius, prognozate vineri, 30 noiembrie.

Citește aici și prognoza meteo completă pentru săptămâna viitoare 26 noiembrie-2 decembrie.

COD GALBEN de fenomene periculoase! Vremea o ia razna în următoarele ore!... Ger și zăpezi mari săptămâna asta! Prognoza meteo 26 noiembrie-2 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x