Antena Căutare

Vremea 26 octombrie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi plăcute pentru weekend

Meteorologii vin cu vești bune pentru acest weekend. Vor temperaturi plăcute pentru cei care-şi mai doresc o plimbare la sfârşit de săptămână, dar atenţie mare dimineaţa la un fenomen periculos pentru şoferi.

Vremea 26 octombrie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi plăcute pentru weekend
Prognoza meteo anunță temperaturi plăcute pentru weekend

Meteorologii vin cu vești bune pentru acest weekend. Vor temperaturi plăcute pentru cei care-şi mai doresc o plimbare la sfârşit de săptămână, dar atenţie mare dimineaţa la un fenomen periculos pentru şoferi.

România 25 octombrie 2019. Vremea va fi una frumoasă şi deosebit de caldă la amiază, în special în zonele intracarpatice. Cerul va fi senin, cu excepţia zonelor joase de relief din centrul, sudul şi estul ţării, unde dimineaţa şi pe arii retrânse în timpul nopţii se va înregistra ceaţă, cu totul izolat asociată trecător cu burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime se vor situa între 15 şi 28 de grade, cu maxime înregistrându-se în zona de sud-vest, pe când temperaturile minime se vor situa între -2 şi 0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 14 grade în Dealurile de Vest.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi deficitar în toată țara, dar mai ales la munte.

Vremea în București.

Potrivit vremea ido, cerul în București va fi parțial noros, însă soarele își va face apariția și el pe cer, iar maximele termice vor atinge la amiază 20°C. Temperaturile din 26 octombrie la București se vor încadra între 20°C și 8°C, rafalele de vânt ating 3 km/h la amiază și 5 km/h pe timpul nopții. Vremea continuă să se încălzească în zilele următoare!

Prognoza meteo la munte, 26 octombrie

La munte cerul se menține acoperit de nori, vântul persistă, dar cu toate acestea temperaturile mai cresc, iar o ameliorare a vremii se face resimțită pe timpul zilei. Maximele termice aproape că se dublează față de ziua precedentă, atingând valori de 21°C, minimele nopții vor ajunge până la 7°C. Aerul va fi cețos pe timpul nopții, iar vântul va sufla în rafale de 3 km/h, ziua, și de 1 km/h. Temperaturile la munte continuă să crească zilele următoare!

Avertisment de maximă importanță de la meteorologi! Condiții meteo periculoase în mai multe județe, în următoarele ore... O masă de aer arctic pune stăpânire pe România. Zonele în care temperaturile vor scădea brusc și se va semnala lapoviță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x