Antena Căutare

Vremea 27 septembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere!

Vremea din 27 septembrie aduce temperaturi în creștere în România. Cu toate acestea, prognoza meteo anunță vreme mai rece decât normalul finalului de septembrie.

Vremea 27 septembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere!
vremea 27 septembrie 2018 romania bucuresti

Vremea din 27 septembrie aduce temperaturi în creștere în România. Cu toate acestea, prognoza meteo anunță vreme mai rece decât normalul finalului de septembrie.

Potrivit vremea.ro, joi vremea va fi frumoasă în toată țara, însă încă destul de rece pentru ultima decadă a lunii septembrie, în depresiunile din estul Transilvaniei minimele termice urmând să mai coboare ușor sub pragul de 0 grade Celsius. Vântul va suflă moderat în sudul litoralului și în nordul Moldovei și mai mult slab în restul regiunilor. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 15-20 de grade la nivelul aproape întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și al Olteniei.

Vremea București 27 septembrie 2018

Potrivit vremea ido, vremea în București se menține rece, însă temeparturile mai cresc cu trei grade față de ziua precedentă. Cerul se menține în mare parte senin și nu sunt prognozate ploi. Vântul suflă slab cu o viteză între 10 şi 15 km/h. Pe timpul nopții, norii își vor face apariția însă nu va ploua. Temperaturile maxime și minine se vor încadra între 19°C și 7°C. Trendul valorilor termice este ascendent, maxima săptămânii fiind de 22 de grade Celsius care se vor înregistra sâmbătă în termometre.

Prognoza meteo la munte 27 septembrie 2018

La munte se înregistrează ger răspândit, cu valori termice care se încadrează între 14°C și 3°C. Vântul suflă moderat. Nu sunt șanse de precipitații. Temperaturile cresc brusc la munte în ziua următoare, vineri, ajungând la maxime de 21 de grade Celsius. Apoi, temperaturile scad din nou, iar ploile abundente își vor face apariția.

Vremea pe litoral, 27 septembrie 2018

Vremea la mare se mai încălzește cu câteva grade. Maximele și minimele termice se vor încadra între 18°C și 10°C.

Meterologii au actualizat vremea pe 4 săptămâni. Vezi cum va fi vremea ANM până la finalul lunii octombrie 2018.

Meteo 27 septembrie. Cum va fi vremea azi în România și în București... Vremea în București 28 septembrie 2018. Ce anunță prognoza meteo azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x