Vremea 28 septembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate vineri

Vremea din 28 septembrie va fi mai caldă decât în ziua precedentă. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere pentru ziua de vineri. Cum va fi, însă, în weekend. 

Vremea din 28 septembrie va fi mai caldă decât în ziua precedentă. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere pentru ziua de vineri. Cum va fi, însă, în weekend.

Potrivit vremea.ro, Vineri vremea va fi frumoasă în toată țara și se va încălzi, valorile termice urmând să revină în normalul climatologic al sfârșitului de luna septembrie. Vântul va suflă slab până la moderat în sudul litoralului și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 17 și 22 de grade în Transilvania și Maramureș și 20-25 de grade Celsius în restul țării, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în Banat. În weekend lucrurile se schimbă: temperaturile scad dramatic.

Vremea în București 28 septembrie

Potrivit vremea ido, vremea în București se ameliorează, temperaturile atingând valori apropiate ale aceste perioade. Prognoza meteo la București anunță maxime și minie care se vor încadra între 22°C și 9°C, cu vânt moderat. Nu sunt anunțate ploi. Pentru cei care sperau într-o reîncălzire a vremii, veștile sunt foarte proaste. Temperaturile scad dramatic în weekend, în special, duminică, când, la amiază, valorile nu vor depăși 17 grade Celsius. Săptămâna viitoare va debuta cu ploi.

Vremea la munte 28 septembrie 2018

Vremea la munte cerul se menține în mare parte senin, vântul va sufla variabil dinspre NNE. Temperaturile maxime și minime se încadrează între 21°C și 6°C, și nu sunt anunțate ploi. Vremea în weekend se va schimba simțitor la munte: sâmbătă va ploua mult, iar duminică nu vor fi mai mult de 15 grade la amiază.

Vremea la mare 28 septembrie 2018

Vremea pe litoral aduce maxime de 20°C și minime de 13°C. Vântul va sufla moderat. Vremea în weekend pe litoral se schimba simțitor de duminică, când sunt așteptate ploi întreaga zi.

Ultimele știri