Antena Căutare

Vremea 28-31 ianuarie. Temperaturi vor depăși 10 grade Celsius

Vremea 28-31 ianuarie. Potrivit Vremea.ro, temperaturile vor atinge si depasi 10 grade Celsius. Abaterile termice pozitive vor fi cele mai consistente in sudul si sud-estul teritoriulu. Citeste prognoza meteo pe o saptamana.

Vremea 28-31 ianuarie. Potrivit Vremea.ro, temperaturile vor atinge și depăși 10 grade Celsius. Abaterile termice pozitive vor fi cele mai consistente în sudul si sud-estul teritoriulu. Citește prognoza meteo pe o săptamână.

Vremea 28 inauarie 2019

Luni cerul va fi variabil în toată țară până spre orele prânzului, când Vremea.ro prognozează că un front atmosferic cald va aduce ploi slabe pe spații relativ extinse în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, iar local și în Oltenia. Vântul va suflă moderat în Banat, Moldova și Dobrogea și slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 1 și 6 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în nordul Transilvaniei), 3-8 grade în Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia, 5-10 grade în Dobrogea și 0…5 grade în Moldova.

Vremea 29 ianuarie 2019

Marți va plouă în general slab cantitativ pe spații extinse în toată țară, cu mențiunea că în sud-est ploile se vor semnala abia spre seară. Cu totul izolat în zonele deluroase precipitațiile vor fi mixte, iar la munte va ninge. Vântul va suflă moderat spre tare în Dobrogea și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa în general între 0 și 5 grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia, 4-9 grade în Muntenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în estul Luncii Dunării), 9-14 grade în Dobrogea, 0-5 grade în jumătatea nordică a Moldovei și 4-9 grade în cea sudică.

Vremea 30 ianuarie 2019

Miercuri în prima parte a zilei va plouă slab local în estul țării, iar după orele prânzului ploile vor migra treptat și către sud și centru, pe măsură ce bandă noroasă frontală va retrogradă ușor, însă în aceste din urmă regiuni precipitațiile se vor semnala pe spații ceva mai restrânse. În zonele deluroase din vestul Transilvaniei precipitațiile vor fi mixte, iar la munte la altitudini mai mari de 1500 de metri va ninge, însă nu este așteptată depunerea unui strat consistent de zăpadă. Vântul va suflă moderat în Dobrogea și în estul Bărăganului și mai mult slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 0 și 5 grade în Transilvania și Maramureș (din nou cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în nordul Transilvaniei, unde se va menține o ușoară inversiune termică datorată vântului slab), 2-7 grade în Banat, Crișana și Oltenia, 7-12 grade în Muntenia, 9-14 grade în Dobrogea, 0-5 grade în zonele nordice și centrale ale Moldovei și 5-10 grade în extremitatea sudică a regiunii.

Vremea 31 ianuarie 2019

Joi o depresiune atmosferică ceva mai viguroasă va aduce precipitații predominant sub formă de ploaie pe spații extinse în aproape toată țară, doar în Moldova acestea urmând să își facă apariția numai cu totul izolat. Spre seară local ploile se vor tranforma temporar în lapoviță și ninsoare în Oltenia, Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș. Cantitățile de apă vor fi ceva mai însemnate doar în Oltenia și în Muntenia, unde izolat se vor acumula până la 15-20 de mm. Vântul va suflă moderat în sud-estul țării și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 2-7 grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia, 7-12 grade în Muntenia și Dobrogea (cu valori ușor mai ridicate, de până la 13-14 grade Celsius, așteptate în estul Luncii Dunării), în timp ce din nou zona Moldovei va înregistra amplitudini termice ridicate de la sud la nord: vor fi temperaturi maxime de 1-6 grade în nordul regiunii și până la 5-10 grade în sudul acesteia.

ANM: Toată țara intră într-un proces de încălzire. Până la 16 grade Celsius. Fenomene meteo de primăvară... Cod GALBEN. ANM extinde și prelungește avertizările meteo de vreme rea...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x