Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Vremea 3 martie. Prognoza meteo- temperaturi ridicate la București și la munte. Când vin 20 de grade

Vremea din 3 martie anunță atmosferă însorită. Prognoza meteo la București și la munte aduce temperaturi ridicate. Săptămâna viitoare sunt anunțate 20 de grade Celsius.

vremea 3 martie, prognoza meteo 3 martie bucuresti munte

Vremea din 3 martie anunță atmosferă însorită. Prognoza meteo la București și la munte aduce temperaturi ridicate. Săptămâna viitoare sunt anunțate 20 de grade Celsius.

Duminică cerul va deveni variabil în estul țării, doar în Banat, Crișana și Transilvania urmând să mai cadă unele ploi slabe izolate. Dimineață temperaturile minime vor coborî ușor sub limită gerului în depresiunile din estul Transilvaniei, pe fondul degajării cerului de nori. Vântul va suflă slab până la moderat în nordul Moldovei și în Crișana și mai mult slab în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 3-8 grade în Transilvania și Maramureș, 6-11 grade în Banat și Crișana, 9-14 grade în Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul regiunii) și 7-12 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea în București, 3 martie 2019

La București, temperaturile sunt în continuă creștere. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 8°C și : -1°C. Vântul scade din intensitate față de ziua precedentă, iar noaptea va fi senină. Vântul suflă : 9 km/h dinspre SV. Săptămâna viitoare sunt anunțate temperaturi foarte mari. De Joi, 7 martie, valorile în termometre pornesc de la 20 de grade C.

Prognoza meteo 3 martie

Și la munte atmosfera este însorită, temperaturile se vor încadra între 5°C și : -5°C. Șansele de precipitații sunt scăzut, iar vântul scade din intensitate. La munte, maximele de săptămâna viitoare ating 15 grade C, joi, 7 martie.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro