Antena Căutare

Vremea 30 octombrie 2019. Prognoza meteo: Temperaturile scad cu 12 grade, vin ploile și ninsorile

Meteo 30 octombrie. Vremea se răcește considerabil pe parcursul zilei de miercuri. Temperaturile maxime scad cu 10-12 grade în toată țara. Află unde plouă și cum va fi vremea în București.

Vremea 30 octombrie 2019. Prognoza meteo: Temperaturile scad cu 12 grade, vin ploile și ninsorile
Vin ninsorile în România

Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în zonele sudice, cu până la 12 grade mai puțin în comparația cu ziua precedentă. Ploile vor cuprinde sudul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei și local Dobrogea.

Potrivit vremea.ro, la munte la altitudini mai mari de 1200 de metri va ninge și se va depune un strat subțire de zăpadă. Vântul va sufla slab în centrul țării, slab până la moderat în vest și moderat în sud și est. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 7 și 12 grade în Transilvania și Maramureș, 10-15 grade în Banat, Crișana și Oltenia și 7-12 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra pe litoral.

Meteo București, 30 octombrie. Vremea se va răci semnificativ, cerul va fi noros și temporar va ploua. Vântul va avea intensificări, cu precădere pe parcursul zilei, astfel încât senzația de rece va fi accentuată. Temperatura maximă va fi de 9-10 grade, iar cea minimă în jur de 5 grade.

Vremea în săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în nordul extrem al țării și la munte.

Citește și:

Vremea pe patru săptămâni: Prognoza meteo noiembrie 2019: vremea se schimbă radical

Prognoză meteo specială pentru București. ANM anuntă o maximă de 5 grade Celsius în Capitală

După valul de aer polar, vine căldura. Patru zile de vreme frumoasă, cu temperaturi peste 20 de grade... Alertă meteo ANM frig, ninsoare și viscol: Când cresc temperaturile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x