Antena Căutare

Vremea 30 septembrie - 6 octombrie. Prognoza meteo ANM actualizată. Când vine frigul

Vremea 30 septembrie - 6 octombrie. Prognoza meteo ANM actualizată. Când vine frigul și ce anunță meteorologii despre vremea în România, pentru toate regiunile țării

Vremea 30 septembrie - 6 octombrie. Prognoza meteo ANM actualizată. Când vine frigul
prognoza meteo actualizata anm

Vremea 30 septembrie - 6 octombrie. Prognoza meteo ANM actualizată. Când vine frigul și ce anunță meteorologii despre vremea în România, pentru toate regiunile țării

Meteorologii ANM au actualizat prognoza meteo pe regiuni. Astfel, o răcire a vremii vom avea aproape în toată țara, după data de 4 octombrie, conform buletinului meteo.

Vremea 30 septembrie - 6 octombrie în România

Banat

Sunt prognozate valori ale temperaturii aerului în jurul mediilor multianuale, maxime de 20...23 de grade și minime de 9...11 grade, iar o ușoară răcire a vremii este estimată după data de 4 octombrie. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată pe tot parcursul intervalului de referință și temporar, în special în zilele de 23, 24 și 26 septembrie, vor fi cantități de apă în general moderate.

Crișana

În perioada 28 septembrie – 3 octombrie sunt prognozate valori ale temperaturii aerului local mai ridicate față de mediie multianuale, cu maxime de 20...23 de grade și minime de 9...12 grade, iar o ușoară răcire a vremii este estimată după data de 4 octombrie. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată pe tot parcursul intervalului de referință și temporar, în special în zilele de 23 și 26 septembrie, vor fi cantități de apă în general moderate.

Transilvania

Pentru perioada 29 septembrie - 2 octombrie este estimată o creștere a temperaturilor diurne, ce pot fi chiar și peste norma perioadei, în timp ce în cursul nopților se vor înregistra valori apropiate de normal. Ulterior acestui interval de timp, se estimează o ușoară răcire a vremii. Probabilitatea pentru apariția ploilor va fi relativ ridicată, însă acestea vor fi în general slabe cantitativ, doar pentru perioada 26-27 septembrie fiind posibile și cantități de apă mai însemnate.

Maramureș

După data de 25 septembrie, deși vor fi ușoare variații termice de la o zi la alta, temperaturile vor fi în general apropiate de cele climatologic specifice, ziua în medie 18...20 de grade, iar noaptea 7...10 grade. O ușoară răcire a vremii este estimată după data de 4 octombrie. Probabilitatea de apariție a ploilor -slabe și moderate cantitativ- va fi relativ ridicată, în special în perioada 25 - 27 septembrie și în jurul datei de 30 septembrie.

Moldova

După o ușoară creștere de temperatură prognozată pentru perioada 28 septembrie – 2 octombrie, este estimată o răcire a vremii spre sfârșitul intervalului. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în intervalul 25-27 septembrie și în data de 30 septembrie

Dobrogea

Valori de temperatură ușor mai mari, 22...24 de grade cele diurne, sunt posibile în jurul datei de 30 septembrie, iar pentru finalul celor două săptămâni de prognoză este estimată o răcorire a vremii.

Muntenia

Deși vor fi ușoare fluctuații de la o zi la alta, temperaturile se vor menține în general apropiate de cele climatologic specifice, cu maxime de 20...23 de grade, mediat regional. În privința regimului termic nocturn acesta va fi caracterizat de valori în creștere semnificativă față de cele din intervalul ce s-a încheiat, astfel că minimele vor fi, în medie, de 10...14 grade, posibil mai scăzute către finalul celor două săptămâni de prognoză.

Oltenia

Deși vor fi ușoare fluctuații de la o zi la alta, temperaturile se vor menține în general apropiate de cele climatologic specifice, cu maxime de 20...23 de grade, mediat regional. În privința regimului termic nocturn acesta va fi caracterizat de valori în creștere semnificativă față de cele din intervalul ce s-a încheiat, astfel că minimele vor fi, în medie, de 10...14 grade, posibil mai scăzute către finalul celor două săptămâni de prognoză. Probabilitatea pentru apariția ploilor va fi mai ridicată în intervalul 24-26 septembrie, când acestea se vor semnala pe arii extinse și vor fi în general moderate cantitativ.

La munte

După ușoara încălzire din perioada 29 septembrie - 1 octombrie, sunt estimate temperaturi în scădere către finalul celor două săptămâni de prognoză. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în mare parte a intervalului de referință, dar cu precădere în perioada 24-27 septembrie și în jurul datei de 30 septembrie.

Citește și:

Vremea în București pe șapte zile. Temperaturile scad brusc! Când vin poile

Vești noi de la meteorologi! Cod galben de vreme severă în patru județe... Vremea 30 septembrie - 13 octombrie. Temperaturile scad drastic, ANM anunță 5 grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x