Vremea 30 septembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi extreme în România

Vremea de duminică, 30 septembrie aduce temperaturi în scădere. Vremea se răcește tot mai mult și sunt așteptate ploi.

vremea 30 septembrie 2018

Vremea de duminică, 30 septembrie aduce temperaturi în scădere. Vremea se răcește tot mai mult și sunt așteptate ploi.

În weekend vremea va fi schimbătoare, sâmbătă fiind așteptate unele precipitații slabe sub formă de ploaie local în estul țării, iar duminică cerul se va degaja din nou în toate regiunile. Temperaturile vor fi plăcute sâmbătă, cu maxime de până la 20-25 de grade Celsius la nivel național, în timp ce duminică se așteaptă o ușoară răcire pe partea estică, temperaturile la nivelul întregii țări urmând să fie încadrate în general între 17 și 22 de grade, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei și în nordul Moldovei, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și al Olteniei.

Cum va fi vremea săptămâna viitoare 1 - 7 octombrie 2018

Vremea în luna octombrie 2018

Vremea 30 septembrie la București

Potrivit vremea ido, Temperaturile scad dramatic în weekend, în special, duminică, când, la amiază, valorile nu vor depăși 17 grade Celsius. Săptămâna viitoare va debuta cu ploi. Cerul va fi în mare parte senin, cu maxime și minime ce se vor situa între 19°C și 10°C. Vântul suflă moderat. De luni vremea se răcește dramatic, iar ploile vor cuprinde aproape toată România.

Prognoza meteo 30 septembrie la munte și la mare

La munte temperaturile scad în continuare, ajungând la amiază la maxime de 16°C și minime de trei grade Celsius. Ploile și temperaturile mici cunoaște noi valențe de luni, 1 octombrie. Vremea la mare este rece, sunt temperaturi de 18 grade, duminică, la amiază, și minime de 8 grade Celsius. Luni va ploua, însă se va mai încălzi cu două grade Celsius.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri