Vremea 31 august 2018. Meteorologii anunță caniculă! Temperaturi în Septembrie

Vremea din 31 august 2018 se anunță caniculară! Meteorologii vorbesc despre temperaturi extrem de ridicate la final de august și început de septembrie. Câte grade sunt prognozate.

vremea 31 august 2018

Vremea din 31 august 2018 se anunță caniculară! Meteorologii vorbesc despre temperaturi extrem de ridicate la final de august și început de septembrie. Câte grade sunt prognozate.

Potrivit vremea.ro, vineri vremea va continuă să fie frumoasă în majoritatea regiunilor țării, doar în sud-vest urmând să se manifeste o ușoară instabilitate atmosferica, ce va veni „la pachet” împreună cu averse de ploaie locale însoțite și de descărcări electrice, însă cantitățile de apa estimate a se acumula nu vor fi semnificative. Vântul va suflă moderat în județul Constanța și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 27 și 32 de grade în Transilvania și Maramureș, 29-34 de grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în estul Luncii Dunării) și 27-32 de grade în Moldova.

Vremea 31 august la București

Vremea în București se anunță caniculară, cu mult peste limita normalului acestei perioade. Cerul va fi în mare parte senin, iar temperaturile se vor încadra între 33°C și 18°C. Disconfortul termic va fi ridicat, iar căldura pe care o vom resimți la nivelul corpului va fi de aoroximativ 35 de grade. Vântul bate pe direcția ENE, iar pe parcursul nopții își vor face apariția câțiva nori. Nu sunt șanse de ploaie, iar temperaturile la început de septembrie vor atinge 35 de grade în prima săptămână de prognoză.

Temperaturi 31 august la munte

Finalul lunii august aduce temperaturi ridicate și la munte. Până luni, 3 septembrie, ploile nu-și vor face apariția. Cerul se menține în mare parte senin, potrivit vremea ido, iar maximele și minimele se vor încadra între 28°C și 15°C. Noaptea, norii își vor face apariția, însă șansele de ploaie sunt slabe. Luna septembrie aduce temperaturi ridicate și la munte, peste valorile perioadei. Cele mai mari se înregistrează luni, 3 septembrie, când vor fi 29 de grade!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri