Antena Căutare

Vremea 4 decembrie. Prognoza meteo anunță ploi! Când vin ninsorile

Vremea din 4 decembrie se prezintă ușor ameliorată față de același interval din săptămâna precedentă. Prognoza meteo anunță vreme mohorâtă și ploi te timpul nopții la munte. 

Vremea 4 decembrie. Prognoza meteo anunță ploi! Când vin ninsorile
vremea 4 decembrie

Vremea din 4 decembrie se prezintă ușor ameliorată față de același interval din săptămâna precedentă. Prognoza meteo anunță vreme mohorâtă și ploi te timpul nopții la munte.

Potrivit vremea.ro, marți un alt front atmosferic va aborda regiunile intracarpatice ale țării noastre, unde va plouă pe spații relativ extinse, iar la munte (și cu precădere în Carpații Occidentali) se vor acumula cantități de apa de până la 10 mm. Spre seară câteva ploi slabe se vor semnala local și în Oltenia și Moldova și izolat în Muntenia, în timp ce în Dobrogea acestea vor lipsi cu desăvârșire.

Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat pe litoral și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor situa în general între 2 și 7 grade în Transilvania și Maramureș, 5-10 grade în Banat și Crișana și 2-7 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în zonă Luncii Dunării și în nordul extrem al Moldovei.

Vremea în București 4 decembrie

La București, vremea va fi mohorâtă, cu cer închis, însă temperaturile se vor menține în registrul zilei de luni, fără modificări semnificative. Totuși, se înregistrează o ameliorarea a vântului. Maximele și minime termice se vor încadra între 0°C și -4°C, iar vântul va sufla cu 9 km/h dinspre SV. Nu sunt înregistrate ploi sau ninsori, însă vremea se schimbă radical începând de miercuri.

Prognoza meteo 4 decembrie la munte

La munte va ploua pe parcursul nopții, iar ziua va fi destul de mohorâtă, chiar dacă temperaturile încă se mențin ușor mai ridicate. Valorile termice maxime și minime se încadrează între 7°C și 0°C. Vântul va sufla slab pe parcursul zilei, iar noaptea precipitațiile abundente vor atinge 3 L/m. De miercuri, vremea se schimbă complet și la munte, temperaturile scad până la - 7 grade Celsius și vor apărea fenomene de lapoviță, ploaie înghețată.

Ger extrem și ninsori! Prognoza meteo 4- 9 decembrie! Ultimul anunț de la meteorologi... Cod galben de ceață densă în 7 județe, depuneri de gheață și chiciură! Cum va fi vremea în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x