Antena Căutare

Vremea 4-10 ianuarie 2019. Estimări ANM pentru următoarea perioadă

Vremea 4-10 ianuarie 2019. Afla cum va fi vremea in urmatoarea perioada si cat vor scadea temperaturile.

Vremea 4-10 ianuarie 2019. Află cum va fi vremea în următoarea perioadă și cât vor scădea temperaturile.

Începând din seara asta, vorbim despre precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, în special în jumătatea de nord a țării, unde vor exista intensificări ale vântului, cel puţin în primele zile, în zonele de munte, acolo unde, la altitudini mai mari, pe creste, este posibil să avem viscol. Pentru următoarele zile, vorbim de manifestări de vreme severă. Se înregistrează valori mai coborâte pentru această dată.

În următoarele zile, spre finele primei decade de la începutul anului 2019, vom avea o vreme în continuă răcire. În toate regiunile, valorile termice se vor situa sub cele normale pentru această dată. Vor fi valori maxime între - 7 şi 1 grad, minime inte -16 şi 3 grade pe litoral.

Vremea 4-10 ianuarie. Estimări temperaturi

Sub aspect termic, perioada se va caracteriza printr-un regim termic al aerului mai scăzut decât în mod normal în cea mai mare parte a ţării, chiar deosebit de scăzut în nordul și centrul teritoriului.

Temperatura medie diurnă a aerului se va încadra între -12...1°C, abaterile termice negative fiind de 1...6°C, în toate zonele.

Temperatura maximă a aerului va fi cuprinsă între -8...3°C, pe aproape întreg teritoriul.

Temperatura minimă a aerului se va situa între -16...-1°C la nivelul întregii ţări, cele mai scăzute valori înregistrându-se în depresiunile din estul Transilvaniei, producându-se îngheț la sol. Se prognozează precipitaţii sub formă de ninsoare, acestea fiind însoţite de intensificări temporare ale vântului, în majoritatea regiunilor. De asemenea, izolat vor fi condiții de producere a ceții asociată cu depunere de chiciură.

Fenomene periculoase în România! Vortexul polar aduce ger și ninsori abundente! Următoarele zile sunt critice!... Anunț de maximă importanță de la meteorologi! Este Cod ROȘU în țară! Zonele afectate, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x