Antena Căutare

Vremea 5 martie. Prognoza meteo anunță vânt puternic. Când se întorc ninsorile

Vremea 5 martie. Prognoza meteo anunță vânt puternic. Când se întorc ninsorile și cum va fi vremea de marți la București și la munte. Prognza meteo la zi.

Vremea 5 martie. Prognoza meteo anunță vânt puternic. Când se întorc ninsorile
vremea 5 martie

Vremea 5 martie. Prognoza meteo anunță vânt puternic. Când se întorc ninsorile și cum va fi vremea de marți la București și la munte. Vezi prognza meteo actualizată, la zi.

Marți în vestul teritoriului vor fi unele înnorări temporare și local va ploua slab, unele ploi slabe izolate urmând să se semnaleze și în sud și sud-est după orele prânzulului. Vântul suflă moderat spre tare în aproape toate regiunile, cu excepția Banatului, unde acesta va fi moderat. Temperaturile maxime ale zilei de marți se vor încadra în general între 5 și 10 grade în Transilvania și Maramureș, 9-14 grade în Banat și Crișana, 14-19 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în zonă Luncii Dunării) și 12-17 grade în Moldova.

Vremea 5 martie în București

Vremea în Capitală va fi în continuare deosebit de frumoasă, cu valori termice maxime și minime ce se vor încadra între 17°C și 3°C. Deși temperaturile sunt mai ridicate decât în ziua precedentă, vântul va sufla cu putere. La amiază, prognoza meteo anunță vânt de 23 km/h dinspre V, în rafale ce ating chiar și de 58 km/h. Vântul mai scade în intensitate pe parcursul nopții și va sufla cu 13 km/h dinspre V. Cerul va fi acoperit complet de nori pe parcursul nopții.

Prognoza meteo 5 martie la munte

La munte, cerul va fi parțial noros, temperaturile maxime și minime se vor încadra între 9°C și -2°C. Vântul va sufla cu putere- 14 km/h dinspre V și 58 km/h la rafală, pe timpul zilei, iar pe timpul nopții, acesta va atinge la rafală 41 km/h. Potrivit progozei vremea ido, se pare că la munte se întorc ninsorile miercuri, când pe timpul zilei sunt ajunțate condiții de lapoviță și nonsoare. Temepraturile vor mai scădea miercuri pe timpul nopții, cu două grade Celsius.

Meteorolog de serviciu: Temperaturi de 20 de grade Celsius pe 8 martie, apoi răcire bruscă în următoarele două săptămâni... Meteo 5 martie. Vremea în București până pe 8 martie - temperaturi record!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x