Antena Căutare

Vremea 6 septembrie. Prognoza meteo anunță ploi. Când se schimbă vremea

Vremea din 6 septembrie se anunță instabilă în continuare. Prognoza meteo anunță averse încă de la primele ore ale zilei. 

Vremea 6 septembrie. Prognoza meteo anunță ploi. Când se schimbă vremea
vremea 6 septembrie

Vremea din 6 septembrie se anunță instabilă în continuare. Prognoza meteo anunță averse încă de la primele ore ale zilei.

Potrivit vremea.ro, joi instabilitatea atmosferica se va manifestă în mod local deasupra masivelor montane, însă izolat și în restul zonelor țării se vor putea produce unele averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice. Pe litoral o depresiune slab organizată în bazinul vestic al Mării Negre va produce nebulozitate accentuată și din când în când câteva averse de ploaie, astfel încât vremea de plajă va fi departe de a fi grozavă.

Vântul va suflă slab în majoritatea regiunilor țării, cel mult slab până la moderat în sud-est. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 23-28 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 26-31 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Olteniei.

Vremea în București 6 septembrie 2018

Potrivit vremea ido, instabilitatea își va spune cuvântul încă o zi. Nu sunt anuțate ploi, dar cerul se va menține parțial înnorat. Temperaturile mai cresc cu încă trei grade față de ziua precedentă, așadar maximele termice vor atinge 28°C, iar minimele 15°C. Vremea se va menține instabilă până la finalul săptămânii, dar din 10 septembrie revin temperaturi chiar și de peste 30 de grade Celsius.

Prognoza meteo la munte, 6 septembrie 2018

La munte va ploua încă de la primele ore ale dimineții, deși aversele nu vor mai căpăta aspect de furtună. Ploile nu sunt însoțite de descărcări electrice și nu se întrevăd fenomene meteo extreme. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 23°C și 12°C, cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla slab. Ploile își vor mai face apariția până la finalul săptămânii, dar izolat. Vremea va redeveni stabilă și frumoasă din 10 septembrie.

AVERTISMENTUL meteorologilor! Se anunță fenomene EXTREME... Vremea se strică! Cod galben de ploi abundente și vijelii puternice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x