Antena Căutare

Vremea 8 decembrie. Prognoza meteo anunță vreme închisă, ploi și temperaturi scăzute

Vremea 8 decembrie 2018. Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru sambata. Vremea se anunta inchisăa cu temperaturi scazute si ploi pe arii extinse. Pe seara, precipitațiile se transforma in lapovita si ninsoare.

Vremea 8 decembrie 2018. Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru sâmbătă. Vremea se anunță închisă, cu temperaturi scăzute și ploi pe arii extinse. Pe seară, precipitațiile se transformă în lapoviță și ninsoare.

Potrivit vremea.ro sâmbătă vremea va fi închisă mai ales în vest, centru și nord, unde pe arii extinse va plouă slab. Unele ploi slabe izolate se vor semnala și în sud și est, dar mai cu seama după orele prânzului. În noaptea de sâmbătă spre duminică cu totul izolat în Transilvania precipitațiile se vor transformă și în lapovițe și ninsori. Temperaturile maxime se vor situa în general între 1 și 6 grade în Transilvania, Maramureș și Crișana, 4-9 grade în Banat și 2-7 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate în zonele subcarpatice.

Sfârșitul de săptămâna va aduce o vreme închisă în majoritatea zonelor țării, dinspre vestul Europei urmând să fim abordați de o serie de fronturi atmosferice succesive. Temperaturile se vor situa ușor peste normele climatologice ale perioadei, dinspre Oceanul Atlantic urmând să fie advectat un aer mai cald. Precipitațiile nu vor fi importante cantitativ, doar în Maramureș urmând să se strângă până la 10-15 mm. La munte la altitudini mai mari de 1500 de metri va ninge viscolit și se va depune un strat subțire de zăpadă, cu precădere în masivele din vestul țării.

Fenomene extreme în weekend! Ce anunță prognoza meteo în weekend 8-9 decembrie

Vremea în București, 8 decembrie

Sâmbătă, potrivit vremea.ido, vremea în București se anunță închisă, cu cer parțial noros. Temperaturile se vor încadra între 7 și 0 grade celsius. Șansele de precipitații pe timpul zilei vor fi de 40%. Noaptea temperatura minimă anunațată de meteorolog este de 0 grade celsis, cu șanse de precipiatații de 40%.

Mihai Voropchievici și vremea în luna decembrie. Am putea avea zăpadă de Crăciun

Vremea la munte, 8 decembrie

La munte va ninge și se va depune un nou strat subțire de zăpadă, iar în Maramureș cu totul izolat cantitățile de apă vor ajunge până la 10 mm. Vântul va suflă moderat în vestul extrem și în sud-est și mai mult slab în restul regiunilor.

Meteo 7 decembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute... Vremea în București 8 decembrie. Ce ne așteaptă mâine în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x