Antena Căutare

Vremea 8 iulie 2019. Temperaturi în scădere, ploi și furtuni

Luni vremea se schimba radical. Potrivit ANM, vremea devine capricioasa in intreaga tara. Sunt anuntate ploi, descarcari electrice, grindina si temperaturi in scadere.

Luni vremea se schimbă radical. Potrivit ANM, vremea devine capricioasă în întreaga țară. Sunt anunțate ploi, descărcări electrice, grindină și temperaturi în scădere.

Vremea 8 iulie 2019. Vântul va sufla cu putere iar cantităţile de apă pot fi însemnate în unele regiuni. Temperaturi maxime în România: 24 de grade se vor înregistra la Baia Mare şi Iaşi, 26 la Sibiu, 28 la Galaţi ţi Piteşti şi 30 de grade Celsius la Craiova.La noapte cerul va fi variabil, mai mult noros, iar în nordul ţării, est şi centru mai sunt posibile averse cu tunete şi fulgere. Meteo 8 iulie. Temperaturile minimele se vor încadra între 9 şi 21 de grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni; 13 grade se vor înregistra la Cluj-Napoca, 14 la Piatra Neamţ, 15 la Oradea şi 20 de grade la Constanţa.

Vremea în București 8 iulie. Potrivit meteorologilor, instabilitatea atmosferică se va aceentua treptat și se va manifesta în cursul nopții de duminică spre luni (7/8 iule) îndeosebi prin intensificări ale vântului. Pe parcursul zilei de luni vor fi perioade cu descărcări electrice, averse torențiale, intensificări ale vântului și posibil, grindină. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade

sursa: mediafax.ro, meteoromania.ro

Citește și:

Vremea: Anunț devastator pentru toată țara!... Întreaga ţară e sub cod galben până la ora 22.00. Meteorologii anunţă cantităţi de apă ce pot depăşi 50 de litri pe metr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x