Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Vremea 9 februarie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate

Vremea 9 februarie 2019 va fi una ca de primăvară, prognoza meteo anunță temperaturi ridicate.

vremea 9 februarie

Vremea 9 februarie 2019 va fi una ca de primăvară, prognoza meteo anunță temperaturi ridicate.

Potrivit vremea.ro, Sâmbătă vremea va fi frumoasă aproape peste tot, doar dimineață în zonele depresionare urmând să existe condiții pentru apariția temporară a ceții. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a teritoriului, cel mult slab până la moderat pe litoral și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 1 și 6 grade în Transilvania, Maramureș și Moldova (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei) și 4-9 grade în Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea.

Vremea 9 februarie în București

Cerul va fi parțial noros, temperaturile se vor încadra între 6°C și -4°C. Vântul va sufla cu 8 km/h dinspre V: cerul va fi senin pe tot parcursul nopții. Nu sunt anunțate precipitații. Temperaturile ridicate vor mai zăbovi în București și la începutul săptămânii viitoare.

Vremea 9 februarie la munte

Cerul se anunță parțial noros, dar nu sunt așteptate precipitații. Vântul va sufla slab, cu 3 km/h dinspre V. Temperaturile se vor încadra între 4°C și -6°C.Temperaturile vor fi mari până săptămâna viitoare, marți.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro