Antena Căutare

VREMEA. Caniculă în prima zi de toamnă

Caniculă în prima zi de toamnă, dar la această oră temperaturile sunt încă scăzute. Cel mai frig este în estul Transilvaniei, la Joseni, unde sunt doar 6 grade. Cel mai cald este în Oravița, la Caraș-Severin unde se înregistrează 24 de grade Celsius. 

Caniculă în prima zi de toamnă, dar la această oră temperaturile sunt încă scăzute. Cel mai frig este în estul Transilvaniei, la Joseni, unde sunt doar 6 grade. Cel mai cald este în Oravița, la Caraș-Severin unde se înregistrează 24 de grade Celsius.

În Capitală vremea este una destul de scăzută, la stația din Băneasa, în acest moment se înregistrează 15-16 grade Celsius.

Maximele zile se vor încadra între 26 și 34 de grade, în sudul țării. Vor fi maxime de 34 și la Timișoara și Oradea. În Craiova, București și Galați se vor înregistra 33 de grade Celsius.

Pe litoral se înregistrează 27 de grade Celsius, sunt anunțate și astăzi intensificări ale vântului.

Ciclon peste România! Anunțul făcut de ANM în urmă cu puțin timp... Uraganul Dorian, a doua cea mai puternică furtună înregistrată vreodată în Atlantic, a lovit insulele Bahamas şi se îndr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x