Căutare Live

Vremea de Crăciun și Revelion 2019. Prognoza ANM până pe 6 ianuarie 2020

ANM a emis o prognoză meteo pentru sărbători, previziunile meteorologilor sunt valabile până pe 6 ianuarie 2020. Află cum va fi vremea de Crăciun și Revelion 2019.

Vremea de Crăciun și Revelion 2019. ANM anunță temperaturi peste normalul acestei perioade

http://hepta.ro/

Vremea va prezenta temperaturi peste medie și cantități de precipitații apropiate acestei perioade. Din păcate ninsoarea se va lăsa așteptată, va ninge doar în zonele montane. Meteorologii prognozează valori termice de până la 10 garde Celsius.

Vremea de Crăciun 2019

În intervalul 23 - 30 decembrie 2019 temperaturile vor scădea ușor, dar se vor menține peste cele normale pentru această perioadă din an. Cantitățile de precipitații vor fi specifice acestui interval, în toate regiunile țării. Din păcate, ninsoarea se va lăsa așteptată pentru că va ninge doar în zonele montane. Maxima va atinge chiar și 10 grade Celsius.

Citește și: Meteo 9 - 22 decembrie. ANM anunță temperaturi exagerat de ridicate pentru această perioadă

Vremea de Revelion 2020

De Anul Nou temperaturile maxime vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă din an, în toată țara. În plus, cantitățile de apă vor fi peste media perioadei în regiunile vestice ale țării, în timp ce în restul zonelor vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea de Crăciun și Revelion 2019. Până pe data de 6 ianuarie 2020 valorile termice vor fi ridicate și vor depăși în unele zone 10 grade Celsius. Pe timpul nopții va fi la fel de cald, iar maximele nu vor scădea sub pragul înghețului.

Citește și: România, împărțită în două anotimpuri! Florinela Georgescu, director ANM: Zăpada se lasă așteptată

În 30 de ani, Europa va deveni Iadul pe pământ. Nu vom mai putea ieși din case din cauza vremii... Atenționare de maximă importanță! Județele în care condițiile meteo vor fi periculoase, în următoarele ore...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri