Antena Căutare

Vremea geroasă a atins un nou record. Temperaturi de minus 26 grade

Noaptea trecuta, la Intorsura Buzaului, s-a inregistrat un nou record de temperaturi scazute. Statia meteo a inregistrat, in noaptea de marti spre miercuri, minus 26,1 grade celsius. Vremea se mentine geroasa, iar ninsorile se extind.

Noaptea trecută, la Întorsura Buzăului, s-a înregistrat un nou record de temperaturi scăzute. Stația meteo a înregistrat, în noaptea de marţi spre miercuri, minus 26,1 grade celsius. Vremea se menține geroasă, iar ninsorile se extind.

Potrivit mediafax.ro, mercursul termometrelor a scăzut, în noaptea de marţi spre miercuri, până la minus 26,1 grade Celsius, la staţia meteo de la Întorsursa Buzăului.

Este cea mai scăzută temperatură din acest sezon şi a fost înregistrată în jurul orei 23.30.

Temperaturile se menţin scăzute şi meteorologii spun că în următoarea perioadă sunt aşteptate ninsori.

De altfel, la Întorsura Buzăului, temperaturile se menţin negative şi în timpul zilei, potrivit meteorologilor, maximele fiind sub -7 grade Celsius.

Întorsura Buzăului este un pol al frigului în România. În decembrie 1998 aici au fost înregistrate minus 34,5 grade Celsius.

Cea mai scăzută temperatură înregistrată la Întorsura Buzăului a fost de minus 35,8 grade Celsius, în februarie 2005.

Vremea 10 ianuarie. Vin ninsorile în toată țara

Joi se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare în majoritatea țării noastre, însă acestea se vor retrage din jumătatea sudică după orele prânzului, potrivit prognozelor numerice ido.ro. Local se mai pot depune până la 5-10 centimetri de zăpadă, îndeosebi în Moldova. Vântul va suflă moderat în est și sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul zonelor țării. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -3…2 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul Banatului), 1-6 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -3…2 grade în Moldova. (vremea.ro)

Ninsori puternice în Capitală, din această noapte! ANM: Urmează două zile cu vreme severă... ANM a actualizat prognoza! Vreme geroasă și ninsori până în februarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x