Antena Căutare

Vești proaste de la meteorologi! Cum va fi vremea în această noapte. Unde va fi cel mai FRIG și unde sunt posibile PLOI și NINSORI

Meteorologii au anunțat că temperaturile din această noapte se vor încadra între 3 grade Celsius în estul Transilvaniei, în Miercurea Ciuc, și cel mult 15 grade Celsius în zona Dobrogei – Constanța.

Meteorologii au anunțat că temperaturile din această noapte se vor încadra între 3 grade Celsius în estul Transilvaniei, în Miercurea Ciuc, și cel mult 15 grade Celsius în zona Dobrogei – Constanța.

Cerul va fi temporar noros în centrul și nordul țării, în aceste zone fiind posibile și poli.

Spre dimineață, meteorologii anunță ceață în vestul și sud-estul țării, iar la munte, la altitudini de peste 1.800 de metri, în special în zona Carpaților Orientali și a celor Meridionali, este posibil chiar să apară lapovița și ninsoarea.

Sunt anunțate 6 grade la Brașov, 4 grade în Cluj-Napoca și cel mult 5 grade la Sibiu în această noapte.

Mâine va fi vreme destul de bună în sudul țării, unde temperaturile vor ajunge la amiază până la 22 – 23 de grade Celsius. ploile vor mai apărea cu totul izolat – pe la munte și prin zona Maramureșului.

De asemenea, meteorologii au anunțat că pe timpul zilei, la munte, pe creste, sunt posibile precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Sunt anunțate 21 de grade în Galați și Constanța, 16 grade la Brașov și 17 grade în Oradea.

În București, în această noapte, cerul va fi temporar noros, dar șansele de precipitații vor fi reduse. Temperaturile vor coborî până la 10 grade Celsius. Mâine, în Capitală va fi o zi cu vreme frumoasă, cu maxime de 22 – 23 de grade Celsius.

La munte, vremea va fi destul de răcoroasă miercuri, pe parcursul zilei. La altitudini ceva mai mari se așteaptă chiar precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile se vor încadra între două grade pe Ceahlău și vor ajunge până la 15 grade în Poiana Brașov.

Joi, vremea se menține bună în sudul țării. În rest, va fi vreme rece, mai ales dimineața și noaptea. Vor fi temperaturi între 12 și cel mult 20 de grade Celsius.

Vremea 3 octombrie. Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere. Când vine iarna... Vremea în București 3 octombrie 2018. Temperaturi mari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x