Antena Căutare

Vremea în București 12 decembrie. Ninsori puternice în Capitală

Vremea in Bucuresti 12 decembrie. Se strica vremea! Meteorologii au anuntat ninsori in toata tara. Afla cum va fi vremea miercuri in Capitala.

Vremea în București 12 decembrie. Se strică vremea! Meteorologii au anunțat ninsori în toată țara. Află cum va fi vremea miercuri în Capitală.

Potrivit vremea.ro miercuri ninsorile slabe vor continua sa cada pe spatii relativ extinse in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, iar local in prima parte a zilei si in Muntenia si Dobrogea, stratul de zapada ce se va depune urmand sa fie de pana la 3-5 centimetri, in mod izolat. Vantul va sufla moderat in Moldova, Dobrogea si sudul Olteniei si slab, cel mult slab pana la moderat in celelalte regiuni ale tarii. Temperaturile maxime vor fi situate in general intre -3 si 2 grade in Transilvania si Maramures, 2-7 grade in Banat, Crisana si Oltenia si 0-5 grade in Muntenia, Dobrogea si Moldova, cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in zonele subcarpatice.

Vin ninsori puternice! ANM a actualizat vremea pe 2 săptămâni 10-23 decembrie

Meteo București, 12 decembrie

Miercuri, în București, sunt anunțate ninsori. Șansele de precipitații din această zi sunt de 60%. Temperaturile vor fi cuprinse între 3 și -4 grade celsius, pe timpul zilei. Pe timpul nopții ninsorile se mai domolesc dar este posibilă apariția unei cețe dense.

Se strică vremea din nou, nu glumă! Orașul din România în care ninge de câteva ore! Temperaturile scad drastic miercuri ... ULTIMA ORĂ! Meteorologii au anunțat „dezastrul” pentru Crăciun și Revelion. Surprize uriașe de Sărbători!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x