Antena Căutare

Vremea în București 14 decembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere

Vremea in Bucuredti 14 decembrie. Se incslzeste! Meteorologii au anuntat ca temperaturile vor creste chiar si pana la 4 grade celsius, pe timpul zilei.

Vremea în București 14 decembrie. Se încălzește! Meteorologii au anunțat că temperaturile vor crește chiar și până la 4 grade celsius, pe timpul zilei.

Vineri, vremea va fi în general mai frumoasă decât ziua precedentă, cu temperaturi în creștere, în toată țara. De sâmbătă încolo, sunt așteptate precipitații însemnate cantitativ, atât lapoviță cât și ninsoare, în sudul țării. La finalul sptămânii, în București va cădea lapoviță, ploie înghețată și ninsori. Temperaturile se vor încadra între 3 și -2 grade Celsius.

Cerul va fi parțial noros, maxima zilei nu va depăși -2°C. Vântul va sufla cu 3 km/h dinspre E. Pe timpul nopții sunt așteptate ninsori abundente la munte. Temperaturile minime coboară până la -3°C, iar vântul se întețește - rafale de 26 km/h. Cantitățile de precipitații acumulate vor atinge 3 L/m².

Ninsori puternice și frig! Prognoza meteo în weekend 15-16 decembrie 2018

Prognoza meteo 14 decembrie. Vremea în București

Cerul va fi parțlial noros, ceea ce însemană că avem noroc să vedem și niște raze de soare. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 4°C și -1°C. Vântul va sufla moderat cu 10 km/h dinspre NE, dar pe timpul nopții acesta se va intensifica. Sunt anunțate rafale de 44 km/h. Pe timpul zilei nu sunt așteptate ploi sau ninsori, însă prognoza meteo anunță că noaptea va ninge în Capitală. Cantitățile de apă sunt însemnate - 8 L/m².

Vremea 14 decembrie. Prognoza meteo anunță ninsori, temperaturi în creștere... Meteo România. Avertizare ANM Cod GALBEN de vreme severă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x